İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 26-10-2022 16:38

Başkan Sonkaya’dan Kaymakam Yıldırım ve Başkan Doğan’a Ziyaret

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası(ÇTSO) Başkanı Ayhan Sonkaya, Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım ve Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’a iade-i ziyarette bulundu.

Başkan Sonkaya’dan Kaymakam Yıldırım ve Başkan Doğan’a Ziyaret

2 Ekim tarihinde gerçekleştirilen Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası(ÇTSO) seçimlerinde başkanlığa seçilen Başkan Ayhan Sonkaya, beraberinde Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası(ÇTSO) Meclis Başkanı Mithat Bircan, yönetim ve meclis üyeleri ile birlikte Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım ve Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’a iade-i ziyarette bulunarak Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi dışında yapmak istedikleri çalışmalar ile alakalı olarak bilgi verdi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım ve Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası(ÇTSO) Başkanı Ayhan Sonkaya, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası(ÇTSO) Meclis Başkanı Mithat Bircan, yönetim ve meclis üyelerine teşekkür ederek Çarşamba yararına olacak her çalışmanın arkasında olacaklarını dile getirdiler.

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

AdminAdmin