SİYASET
Giriş Tarihi : 31-01-2024 17:51

BBP Salıpazarı’nda Aday Tanıtımı

Büyük Birlik Partisi Salıpazarı İlçesi Belediye Başkan Adayı tanıtım toplantısı büyük bir coşku ile gerçekleştirildi.

BBP Salıpazarı’nda Aday Tanıtımı

Programa Büyük Birlik Partisi Samsun İl Başkanı Ünsal Tokuç, Salıpazarı Büyük Birlik İlçe Başkanı Mehmet Candan, Çarşamba Büyük Birlik İlçe Başkanı Ali Kemal Totuk , Ayvacık Büyük Birlik İlçe Başkanı Hamdi Töre ,Büyük Birlik Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Erdal Avcı, Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi Bahadır Şahin, Salıpazarı Muhtarlar Dernek Başkanı Erol Gürsoy, STK Başkanları, Saadet Partisi İlçe Başkanı Fahri Arıcı, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Büyük Birlik Partisi Salıpazarı İlçe Başkanı Mehmet Candan’ın selamlama konuşması ile başlayan aday tanıtım programı MKYK Üyesi Erdal Avcı’nın konuşması ile devam etti.

Avcı konuşmasında “Şuan coğrafya olarak aynı özelliği taşıyan Ayvacık’ta kader birliği olan Salıpazarı’nda daha önce kendisiyle Milliyetçi Hareket Partisinde görev yapma şerefi duyduğum Refaettin Karaca Beyefendiyi tebrik ediyorum dedi. Ve bu toplantıdan ayrıldıktan sonra herkes kapı kapı ,ev ev oy almak için Refaettin başkanımı Salıpazarı’nın belediye başkanı yapmak için Şehit Liderimizin Muhsin Yazıcıoğlu’nun davasının bayrağını burçlara dikmek için var mısınız” diyerek yoğun kalabalıktan söz aldı.

Büyük Birlik Partisi Salıpazarı Belediye Başkan adayı Refaettin Karaca alkışlarla kürsüye çıktı ve “Bu salonu katılımları ile şereflendiren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum”dedi.

Karaca yaptığı konuşmada; “Ben Refaettin Karaca olarak hiçbirinizin yabancısı değilim. Hepinizin evine misafir oldum. Acı günlerinizde beraber ağladık, güzel ve mutlu günlerinizde beraber sevindik. Sizlere hizmet etmek için on yıl önce mücadeleye başladım. Bugün de görüyorum ki 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerin bana destek olacağınıza cani gönülden inanıyorum” dedi.

Bu seçimler Salıpazarı’nın geriye gidiş değiş, ileriye gidiş seçimleri olacaktır diyen Karaca, “Eğer gidişattan memnun iseniz mevcut yönetimle devam edersiniz şayet memnun değilseniz bu kardeşinizi destekleyin Salıpazarı’nı Türkiye genelinde 922 ilçe arasından 800. sıradan 700’lere, 500’lere nasıl getireceğimizi önümüzde beş yılda göreceğiz.

1973 yılında kurulan belediyemizde hizmet etmiş eski belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Vefat edenlere Allah’tan rahmet, yaşayanlara sağlık ve afiyetler diliyorum.  Hepsi kendi güçleri nispetinde Salıpazarı’na hizmet etmişlerdir.

İddialı ve projeci bir insan olduğunu ifade eden Karaca, “Ben Salıpazarı’mızın eksiklerini, gediklerini bilen bir kardeşiniz olarak ve bununda on yıldır mücadelesini yapan bir insan olarak boş durmadım. Salıpazarı ilçemizin çok eksikleri var. Sanayi sitemiz ,kapalı pazar yerimiz, hayvan pazarımız, sosyal donatılarımız ve TOKİ’nin mutlak Salıpazarı’na gelmesi gerektiğine inanan bir kardeşiniz olarak bunun mücadelesini yapacağız.

Partimiz Cumhur İttifakının bir paydaşıdır. Hizmeti nereden alacak, nasıl alacak diyenlere asla katta inanmayın. Ben kimseye biat etmedim. Tek yaratana biat ediyorum. Sizin de gücünüze inanıyorum. Sizin gücünüzle de bu Salıpazarı’na çağ atlatacağımıza inanıyorum.

Ayrıştırıcı değil hep birleştirici olacağız. Bana geçmiş dönemlerde destek olmayan arkadaşlarıma hiç gönül koymadım. Bu bilinçle sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Sizden ricamız evinize gittiğinizde eşinize dostunuza benim selamımı gönderin. Onların bizlere destek olmalarını sağlayın. Kutuplaşmaya mahal vermeden bütün Salıpazarılı hemşerilerimin desteklerine ve oylarına talibim. Bunu da bu salonda görüyorum. Hepinize teşekkür ediyorum.”

Aday tanıtım toplantısının ardından Karaca ve beraberindekiler topluca Gökçeli ve Cumhuriyet Meydanı’na yürüdü.

AdminAdmin