SİYASET
Giriş Tarihi : 06-03-2024 22:35

“Belediyecilik Bizim İşimiz”

Yeniden Refah Partisi Alim Çakır, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Alanyaykın Mahallesi’nde seçmenlerden büyük ilgi görürken, “Belediyecilik bizim işimiz, ilçemizin tüm sorunlarını biliyorum ve bu sorunları da ekibimizle birlikte biz çözeriz” şeklinde konuştu.

“Belediyecilik Bizim İşimiz”

2013 yılından itibaren Salıpazarı Belediyesi’nde farklı görevler yaptığını dile getiren Yeniden Refah Partisi Salıpazarı Belediye Başkan Adayı Alim Çakır, “Görev sürem boyunca pek çok birimde hizmette bulundum. Son 4,5 yıldır da başkan yardımcılığı görevinde bulundum. Görev sürem boyunca yetkim dahilinde en iyisini yapmaya çalıştım. Problemleri çözmek için 7/24 hiç durmaksızın çalıştım. 2024 seçimleri için de Belediye Başkanı adayı oldum. 2024, Salıpazarı siyasetinde hiçbir zaman unutulmayacak. Birbirinden güzel adaylar çıktı. Rabbim de bize Yeniden Refah Partisi’nden aday olmayı nasip etti. Önce Allah’ın rızası sonrasında da milletimizin rızasını almak için biz bu yola çıktık. ‘Ankara’dan zembille geliriz’ diyen aday adayı arkadaşlarımız var, kendilerinin şahsiyetlerine dediğim hiçbir şey yok. Ancak bu söylemler etik değil” şeklinde konuştu.

BELEDİYECİLİK BİZİM İŞİMİZ

Alalnyaykın seçmenine seslenen Çakır sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Ben çıraklık dönemimi çok zor bir dönemde atlattım. Çıraklık dönemimde sellerle, afetlerle, pandemiyle ve son olarak deprem felaketi ile atlattık. Sizlerin de deprem döneminde pek çok yardımı oldu. Allah hepinizden razı olsun. 2019 yılında meydana gelen selde 2 vatandaşımız hayatını kaybederken, ben 38 makinesi ile eve gitmeksizin sahada çalıştım. 2020 yılının Ağustos ayında yine sel oldu ve biz yine sorunları çözmek için çalıştık. Ardından 22 gün aralıksız kar yağdı ve ben 12 gün 12 gece şantiyelerde yattım. Ardından pandemi oldu. Vefat eden insanlarımızın defni konusunda sıralamaya koyduk. Devlet Hastanesi’nin eski kimyasal deposunu morga çevirdik. Kumaş aldık, Halk Eğitim Merkezi’nde çalışan kursiyerlerimize maske yaptırdık ve esnafımız ile vatandaşımıza dağıttık. Vatandaşımızın yol sorununda ve diğer sorunlarında hep yanlarında olmaya gayret gösterdik. Belediyecilik çözüm ister, pratik zeka ister. Biz bunların hepsini zamanında sergiledik. Belediyecilik bizim işimiz olduğu içinde bu yola çıktık. Allah’ın da izniyle 31 Mart seçimlerini kazandıktan sonra 1 Nisan itibari ile de alnımızın akıyla Salıpazarı’nın tüm sorunlarını çözeceğiz.”

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

AdminAdmin