SPOR
Giriş Tarihi : 07-03-2023 18:53

“Biz Bitti Demedik!”

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 4. Grup’ta mücadele eden Çarşambaspor’da Başkan Özkan Yıldırım, yarın oynanacak 1926 Bulancakspor karşılaşması öncesi açıklama yaparak “Biz daha bitti demedik” dedi.

“Biz Bitti Demedik!”

Ligde liderin 5 puan gerisinde olduklarını söyleyen Çarşambaspor Başkanı Özkan Yıldırım, “Ligin başından itibaren teknik direktörümüz Mehmet Sekin ile çıktığımız bu yolda şampiyonluk potasından asla ayrılmadık. Biz yeniden profesyonel lige dönmek için devre arası transferlerimizi de gerçekleştirdik ve liderin 5 puan gerisinde iddiamızı sürdürüyoruz. 3 puanlı sistemde 5 puanın çok önemi yok rakibimizin iki maç takılmasına bakıyor” şeklinde konuştu.

LİGİN SONUNDA ŞAMPİYON BİZİZ

Ligin her zaman uzun bir maraton olduğunu dile getiren Başkan Yıldırım, “Biz bu yola şampiyon olmak için çıktık. Şu an liderin 5 puan gerisindeyiz ancak 3 puanlı sistemde her an her şey olabilir. Önümüzde Bulancak maçı var ve bu maçtan 3 puanla ayrılarak ardından lidere hazırlanacağız. 100 yıllık bir tarihe sahip olan Çarşambaspor olarak tek hedefimiz yeniden profesyonel lig ve bunu başarabilecek güce sahibiz. Bunun için de taraftarlarımızdan isteğimiz her şartta bizi desteklemeleri” diyerek sözlerini noktaladı.

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

AdminAdmin