SİYASET
Giriş Tarihi : 23-03-2024 16:44

“Bizimkisi Gönül İşi”

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı Salıpazarı Belediye Başkan Adayı Osman Yüksel, Tahnal Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

“Bizimkisi Gönül İşi”

31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı MHP Salıpazarı Belediye Başkan Adayı Osman Yüksel Tahnal Mahallesi’ni ziyaret ederken kar yağışı altında mahalle halkına yaptığı konuşmada, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin tensipleri ile Salıpazarı’nda belediye başkan adayı olarak gösterilmemizin ardından seçim çalışmalarımızın startını verdik. Bugün de kar yağışı altında sizlerle bir araya geldik. Bizimkisi gönül işi ve kar kış demeden sizleri ziyarete geldik. Mahalle mahalle, sokak sokak gezerek tüm hemşehrilerimizin elini sıkıyoruz ve Salıpazarımız için yapmak istediklerimizi anlatıyoruz. Salıpazarı ilçemizde yapılması gereken çalışmaları ve hayata geçirilmesi gereken projeleri biliyoruz. 31 Mart akşamı seçimden zaferle ayrıldıktan sonra mazbatamızı alır almaz hemşehrilerimiz ve Salıpazarımız için en iyi şekilde çalışacağız ve ilçemize ve insanımıza hizmet edeceğiz. Hayata geçireceğimiz projelerle hemşehrilerimizin gönüllerini fethedeceğiz” diye konuştu.

Ziyarete ayrıca AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur da katıldı.

Haber: Yaşar KARAMAN

AdminAdmin