SİYASET
Giriş Tarihi : 23-01-2024 11:00

“Bizler Hak Davada Varız”

Saadet Partisi Çarşamba Belediye Başkan Adayı Zekai Adem Sapancı seçim çalışmalarını sürdürüyor.

“Bizler Hak Davada Varız”

Bu hususta açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Çarşamba Belediye Başkan Adayı Sapancı, “Genel Merkezimizin "Saadet İş Başına Haydi Bismillah, Haydi Şimdi Milli Görüş Belediyeciliği" ana temasıyla başlattığı ve 03 Şubat Ankara'da yapılacak aday tanıtım programıyla seçim startının verileceği çalışmalarımız öncesi bizler adaylığımızı 10 Ocak günü kamuoyu ile paylaşmıştık. O günden sonrada bu güne kadar olduğu gibi hemşehrilerimizin hep iyi gününde, kötü gününde yanında olduğumuz gibi hiç bir siyasi hesap gütmeden yine insanımızla iç içeydik hep öyle olmaya devam edeceğiz.

Hiç bir siyasi kaygımız olmadı, olmayacaktı.

Bakıyorsunuz, takip ediyorsunuz,

Şu parti şu adayı çıkartacak, bu parti orası olmazsa bu partiye geçecek gibi tamamen şahsi ikballer için bir takım hesaplar kitaplar peşindeler.

Biz Saadet Partisi olarak kampanya öncesi çalışmalarımızı yaparak aday olarak şahsım üzerinde mutabık kalındı ve adaylığımız duyuruldu. Şimdi yeni dönem Çarşamba'mızı yönetecek olan Milli Görüş belediyeciliği kadrolarımızı, meclis üyesi arkadaşlarımızı ince eleyip, sık dokuyarak kendi için değil memleketi için faydalı olacak arkadaşlarımızdan oluşturmaya çalışıyoruz. Bunu da dörtte üçü hazırlandı çok şükür.

BİZLER HAK DAVADA VARIZ diyerek, zaten kazanmış durumdayız. Hemşehrilerimizde 'bizde sizinle varız' dediğinde ki inanıyorum diyecektir hep birlikte kazanacağız. Hesabımızı sadece ama sadece Hak rızasına göre yaparız. Biz Milli Görüş kadrolarının başına geldiği her yer mamur ve memnun olmuştur. Bizim kadrolarımızın ana prensibi, yemeyen yedirmeyen, çalmayan çaldırmayan gaye ile iş başına gelir ve iş tutar. O yüzden hep başarılı işler çıkarmışızdır.

Örneği 90 yılların Milli Görüş belediyeciliği ile tanışan Türkiye'de olduğu gibi.

O gün başarılı olundu. Bu günde oluşacaktır. Bu inanç ve azimle Biz insana hizmeti kutsal bir görev gördüğümüz için bu yoldayız ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Adaylığımızı açıkladığımız günden bu güne yine hep sahadayız,  çok güzel bir hava oluşmuş vaziyette. Her kesimden hemşehrilerimizin çok güzel ve samimi teveccühleri ile karşılaşmaktayız. Bu da bizi memnun etmekte.

Allah’ın izniyle başaracağız, diğer adaylara da kolaylıklar dileriz. Kazanan Çarşamba olsun” şeklinde konuştu.

AdminAdmin