İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 12-09-2022 23:00

“Bölgemize Katkı Sağlayacak Projeleri Hayata Geçireceğiz”

Ayvacık ilçesinde özel bir restoranda Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nın Ayvacıklı üyeleri ile bir araya gelen Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Ayhan Sonkaya, “Mevcut projeleri tamamlayarak yanında bölgemize katkı sağlayacak yeni projeleri hayata geçirebilmek için bu yola çıktık” diye konuştu.

“Bölgemize Katkı Sağlayacak Projeleri Hayata Geçireceğiz”

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Ayhan Sonkaya, Ayvacık ilçesinde düzenlenen programda oda üyelerine yönelik bir konuşma yaparak, “Ticaret Odamız da mevcut başkanımız ile 9 yıl kadar bir süre bir yolda ilerledik. Sonrasında bugünde karşınıza Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı ve ekibi olarak geldik. Şu anda altyapı çalışmaları süren bir Organize Sanayi Bölgemiz(OSB) var. Organize Sanayi Bölgemizin yaklaşık 520 bin metrekare inşaat alanı var. 100 bin metrekare bir alan dışında geri kalan alanların tahsisi yapıldı ve firmalarda inşaat çalışmalarına başladılar.

Öncelikle Allah nasip eder de ekibimizle bu seçimi alırsak mesaimizin büyük bölümünü oraya aktaracağız. Çünkü Organize Sanayi Bölgesi Çarşamba, Ayvacık, Salıpazarı ve hatta Terme ilçemiz için büyük önem taşıyor. Organize Sanayi Bölgesi, bölgemize istihdam anlamında ve markalaşma anlamında bizler için büyük önem taşıyor. Organize Sanayi Bölgesi dışında odamızın yürüttüğü projelerimiz var. Hem bu projeleri tamamlayacağız hem de bölgemize ekonomik anlamda katkı sağlayacak projeleri ekibimizle birlikte üreteceğiz ve gerçekleştireceğiz. Biz bu yolda siz değerli üyelerimizin desteğini istiyoruz” şeklinde konuştu.

Haber: Yaşar KARAMAN

AdminAdmin