SİYASET
Giriş Tarihi : 01-03-2024 23:33

‘Bu İş Bitmiş’

Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür’ün bu akşam Gazi Mahallesi ve Orta Mahalle’de gerçekleştirdiği mitingler, ‘Çarşamba’da seçim bitmiş, seçimi AK Parti kazanmış’ dedirtti.

‘Bu İş Bitmiş’

İlk kez şehir içinde miting gerçekleştiren AK Parti Çarşamba Belediye Başkanı Ender Gür’ün gerçekleştirdiği mitinglere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Mitinglerde konuşma gerçekleştiren Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, “31 Mart seçimlerine tam 30 gün kaldı. 30 gün sonra inşallah aynı coşkuyla, aynı heyecanla, aynı yürekle hep birlikte Belediye Meydanı’na kutlama yapmaya gideceğimizin aretini bu akşam her iki mahallemizde de görüyorum. 15 Temmuz’dan sonra Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli ve Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici ülkenin bekası için dimdik ayakta durdu. Çarşamba’nın da aynı olduğunu bu akşam görüyorum. Bu akşam bu kalabalık bize diyor ki; tereddüt yok, sıkıntı yok, inşallah 31 Mart akşamı bu iş bitmiş. Özellikle son 20 yılda bu memleketin her bir köşesine, her bir iline,  her bir ilçesine, her bir mahallesine çok büyük hizmetler yaptık. Bu hizmetleri bugüne kadar biz yaptık, bundan sonra da biz yapacağız. Kimse de kerameti kendinde saymayacak” şeklinde konuştu.

ÇARŞAMBA, SAMSUN’UN PARLAYAN YILDIZI OLACAK

Çarşamba için durmadan çalışacaklarının altını çizen Gür, şöyle devam etti: "Projemiz çok, enerjimiz yüksek. Vatandaşımıza dokunduğumuzda ilgi ve alakayı görünce daha da güçleniyoruz. Çarşambalı hemşehrilerimizden alacağımız güçle Karadeniz'in yıldızı bir ilçe olacağız. Nasıl Samsun Karadeniz'in incisi, Çarşamba'da da Samsun'un yıldızı olacak. Bizim seçimden yana bir korkumuz yok. Heyecanla gün sayıyoruz. 1 Nisan itibariyle Çarşamba'ya hizmet için kolları sıvayacağız."

SU BASKINLARI ÖNLENECEK

Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür Hürriyet Mahallesi’ni ziyaretinde vatandaşın su baskınlarından şikayet ettiğini ve bu sorunun da çözüleceğini dile getirerek, "Sahildeki mahallelerimizi ziyaret ettiğimizde vatandaşımızın şikayeti bu su baskınlarıydı. Konuyu Çarşamba Belediye Başkanı ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Halit Doğan en iyi bilenlerden. Samsun'a gelen bakanımız Abdülkadir Uraloğlu da bu konuyu masasına getirdiğimizde hemen çözülmesi talimatını verdi. Sayın Bakanımız Abdülkadir Uraloğlu'na, TBMM Plan Bütçe Komisyonu Başkanımız Mehmet Muş'a, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Yusuf Ziya Yılmaz'a ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Halit Doğan'a gösterdikleri hassasiyet nedeniyle teşekkür ediyorum" dedi.

3 SAC AYAĞI

İlçede hizmetin olabilmesi için ilçe belediyesi, büyükşehir belediyesi ve merkezi hükümetin uyumlu çalışması gerektiğini dile getiren Gür sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Hep söylüyorum; bir ilçe belediyesinin gerekli yatırımları yapabilmesi adına 3 saç ayağı çok önemlidir. Bu üç saç ayağı, ilçe belediyesi, büyükşehir belediyesi ve merkezi hükümet yatırımlarını yönetebilecek bir yönetim anlayışıdır. Evelallah tüm bunları doğru ve sorunsuz yönetecek anlayış bizde var. Çarşambamızın sorunlarını biliyor ve çözüm için gerekli adımları şimdiden atıyoruz. Hemşehrilerimizin teveccühüyle göreve başladığımızda tüm sorunları gidereceğiz. Bakanımızın da onay verdiği bu büyük proje sahil mahallelerimize hayırlı olsun."

SEN DE DAYATMA ADAY MIYDIN?

Biz makam ve mevki için, koltuk için yolumuzdan hiç şaşmadık diyen AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, “Dün akşam birileri benim köyüm Dikencik’te buyurmuşlar ki; ‘Aday adaylığında adı geçmeyenleri aday yaptılar. Çarşamba halkının istemediği adayı birileri Çarşamba’ya dayatmış!’ Sayın Cumhurbaşkanımızın kararına dayatma diyor. Madem bizi Çarşamba’ya dayattılar. 2004’te, 2009’da, 2014’te sizi de dayatmışlar mıydı? Sağlık Bakanlığı’nda sizi en yüksek devlet memurluğu maaşı üzerinden genel müdür yaparken dayatmışlar mıydı? Bizim yolumuz belli, biz yolumuzdan hiç dönmedik. Biz makam ve mevki için, koltuk için yolumuzdan hiç şaşmadık. İlk gün Elif gibi nerede duruyorsak bugünde Cumhurbaşkanımızın, Cumhur İttifakı’nın davasının yanında duruyoruz” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Haber: Yaşar KARAMAN

AdminAdmin