SİYASET
Giriş Tarihi : 29-04-2023 18:09

“Bu Tarihi Dönemde Desteğinizi Bekliyoruz”

Çarşamba ilçesinde ziyaretlerde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Türkiye olarak tarihi bir dönemden geçiyoruz ve bu tarihi dönemde 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek seçimde desteğinizi istiyoruz” diye konuştu.

“Bu Tarihi Dönemde Desteğinizi Bekliyoruz”

Çarşamba ilçesinde Çarşamba Ev Hanımları Derneği ve Çarşamba Genç İşadamları Derneği(ÇARGİAD)’ne ziyarette bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “AK Parti olarak 20 yılda yaptığımız çalışmaları hepiniz görüyorsunuz. Türkiye’de ekonomik olarak önemli çalışmalara imza attık. Yapılamaz denilen her şeyi 20 yıllık AK Parti iktidarında Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öndeliğinde yaptık. Şimdi de önümüzde çok önemli 14 Mayıs seçimleri var. Büyüyen Türkiye’nin daha ilerilere taşınabilmesi için bu tarihi dönemde desteğinizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

ÇARŞAMBA BİZİM İÇİN BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR

Çarşamba ilçesinin Samsun için büyük önem taşıyan bir ilçe olduğunu dile getiren Karaaslan sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Çarşamba tarımsal anlamda ve sanayi anlamında Samsun için ve bizler için büyük önem taşıyor. Şu anda Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrikalar yapılıyor ve Tekstilkent’te de tekstil firmaları inşaat çalışmalarına başladı. İstihdam anlamında bu fabrikalar Çarşamba’ya büyük katkı sağlayacak. Bizim iktidarımız döneminde gençlerimizin kendilerine olan özgüvenleri arttı. Gençlerimiz hayatında daha çok yer alıyor. Bizlerde yatırımlarımızla gençlerimize destek oluyoruz. Bu ülkenin geleceği gençlerimizdir.”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, konuşmalarını 04 Mayıs tarihinde Samsun’a gelecek olan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine davet ederek bitirdi.

Karaaslan’a ziyaretlerinde Samsun Büyükşehir Belediye Başkanvekili Nihat Soğuk, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden eşlik etti.

AdminAdmin