İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 21-03-2023 16:08

Büşra Toraman Güzellik 2 Salıpazarı’nda Açıldı

Merkezi Çarşamba ilçesinde bulunan Büşra Toraman Güzellik 2. Şubesi’ni Salıpazarı ilçesinde Orta Mahalle Cumhuriyet Meydanı’nda hizmete açarak faaliyete geçti.

Büşra Toraman Güzellik 2 Salıpazarı’nda Açıldı

Açılış öncesinde konuşma gerçekleştiren Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, “Salıpazarı ilçemiz her gün gelişen ve büyüyen bir ilçe olma özelliğini sürdürüyor. İlçemizin gelişmesi nedeniyle de yatırımcılarımız ilçemize yeni işletmeler kazandırıyor. İlçemizde kadınlarımız için bir güzellik merkezimiz yoktu. Büşra hanım da ihtiyaç olduğunu gördüğü için ilçemize böyle bir yatırım yaptı. Yatırımlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum ve bol kazançlar diliyorum” diye konuştu.

Başkan Akgül’ün konuşmasının ardından açılış kurdelesi kesilerek işyerinin açılışı gerçekleştirildi.

MERKEZİMİZE GELEN SALIPAZARILI KADINLARA HİZMETİ BİZ GETİRMEK İSTEDİK

Çarşamba ilçesinde bulunan Büşra Toraman Güzellik ve Solaryum Merkezi’ne Salıpazarı ilçesinde yaşayan pek çok kadının geldiğini ve bu nedenle de Salıpazarı ilçesinde yaşayan kadınlara hizmet götürmek adına böyle bir yatırım yaptıklarını dile getiren İşletme Sahibi Büşra Toraman ise şunları söyledi:

“Çarşamba ilçesinde Orta Mahalle Atatürk Bulvarı’nda kadınlarımız için güzellik ve solaryum merkezimizde hizmet veriyoruz. Salıpazarı ilçemizde de böyle bir ihtiyaç olduğunu görünce yatırım yapmak istedik. Belediye Başkanımız Sayın Halil Akgül de bizlere gerekli desteği her zaman verdi, kendisine bu nedenle teşekkür ediyorum. Salıpazarı şubemizde lazer epilasyon, cilt bakımı, kirpik lifting, ipek kirpik, tırnak protez, kalıcı oje ve bölgesel incelme üzerine hizmet vereceğiz. Salıpazarı ilçemizde yaşayan tüm kadınlarımızı merkezimize bekliyoruz. Çarşamba merkez ve Salıpazarı şubemizin dışında Büşra Toraman Güzellik olarak Terme ve Ayvacık ilçelerimize de şubeler açmayı planlıyoruz.”

Büşra Toraman Güzellik 2’nin açılışına Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül’ün yanı sıra Salıpazarı Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Adem Osma, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Yüksel, Çarşamba Ticaret Borsası Meclis Başkanı Hacı Toraman ve davetliler katıldı.

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

AdminAdmin