İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 11-10-2022 23:04

“Büyük Büyük Sözler Verildi!”

Çarşamba’da yeni yapılacak 600 konutluk TOKİ konutlarının Çarşamba Şeker Fabrikası Lojmanları Bölgesi’ne yapılacağının açıklanmasının üzerine açıklama yapan İyi Parti Çarşamba İlçe Başkanı Turhan Yazıcı, “Büyük büyük sözler ederek açılacağı yönünde sözler verdiği Çarşamba Şeker Fabrikası'nın tadilatı için geçtiğimiz yıl ciddi anlamda bir ödenek de sağlanmıştı. Bugünse TOKİ’yi konuşuyoruz” dedi.

“Büyük Büyük Sözler Verildi!”

İyi Parti Çarşamba İlçe Başkanı Turhan Yazıcı konuyla alakalı şunları söyledi:

“Uzun süredir açılması yönünde yoğun uğraşlar verdiğimiz Çarşamba Şeker Fabrikası'nın akıbeti ile ilgili aldığımız son bilgiler bizleri derinden üzmüştür.

İktidar partisinin mensuplarının büyük büyük sözler ederek açılacağı yönünde sözler verdiği Çarşamba Şeker Fabrikası'nın tadilatı için geçtiğimiz yıl ciddi anlamda bir ödenek de sağlanmıştı. Ancak bugün gelinen son noktada aldığımız bilgilere göre tadilat için fabrika bölgesine getirilen malzemelerin o bölgeden geri çekilmeye başladığı tespit edilmiştir.

Yine Çarşamba Şeker Fabrikası'nın lojmanlarının olduğu bölgede TOKİ planlamasının yapılmasıyla birlikte binaların yıkılarak lojmanların bölgeden kaldırılacağı yönünde bilgiler tarafımıza iletilmiştir.

Çarşambalı hemşehrilerimiz yine ağızlarına çalınan bal ile kandırılarak hak etmediği bir muamelenin muhatabı olmuştur. Bizler Çarşamba Şeker Fabrikası'nın tekrar faaliyete geçmesi için sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz. Ak Parti iktidarında bu fabrikanın faaliyete geçmeyeceği artık netleşmiştir. Allah'ın izniyle Haziran ayından itibaren iktidara gelişimizle birlikte Çarşambalı hemşerilerimize verdiğimiz sözü biz tutmak için elimizden geleni yapacağız.”

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

AdminAdmin