SAMSUN HABER
Giriş Tarihi : 10-02-2023 17:23

Büyükşehir Personelinin Acı Günü

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nde görevli Fatih Maden’in Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem felaketinde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden kardeşi bugün düzenlenen cenaze töreniyle Samsun’da son yolculuğuna uğurlandı.

Büyükşehir Personelinin Acı Günü

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Yaşlı ve Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü’nde görevli Fatih Maden’in kardeşi İbrahim Maden ile yengesi ve iki yeğeni Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem felaketinde enkaz altında kalarak hayatlarını kaybetti. Maden’in yengesi ve 2 yeğeni Kahramanmaraş’ta düzenlenen cenaze törenleriyle son yolculuklarına uğurlandı.

Din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni olan İbrahim Maden’in cenazesi ise memleketi Samsun’a getirildi. İbrahim Maden için İlkadım ilçesindeki Kuşçulu Mahallesi Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından mahalle mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine İbrahim Maden’in ailesi yakınları ile Samsun Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Süleyman Demirtaş, AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Mücahit Erbin, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Abdulkadir Köstek ile belediye personeli katıldı.

AdminAdmin