SPOR
Giriş Tarihi : 12-06-2023 14:27

Büyükşehir'den 4 Madalya

Bulgarian U17 Badminton International 2023 turnuvasında Samsun Büyükşehir Belediyespor fırtınası esti. Kulüp 4 sporcusuyla madalya kazanma başarısı gösterdi.

Büyükşehir'den 4 Madalya

Samsun Büyükşehir Belediyespor Kulübü spor branşlarında başarılara imza atmaya devam ediyor. Badminton kategorisinde fark yaratmaya devam eden kulüp 'Bulgarian U17 Badminton International 2023' turnuvasında madalyalara ambargo koydu.

Bulgaristan’ın Svilengrad şehrinde yapılan turnuvanın çift erkekler kategorisinde Arda Doğaç Atan ve Veysel Taşdemir ile karışık çiftlerde Aysu Arslan ve Mehmetcan Töremiş altın madalyanın sahibi oldu.

Yine aynı turnuvada Defne Ilgın Koçak ve Aysu Arslan çift bayanlarda gümüş madalya kazanırken Arda Doğaç Atan da tek erkeklerde bronz madalya kazandı.

Emin adımlarla hedefe

Tecrübeli Antrenör Yaşar Kaya, "Hedeflerimize emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz. Katıldığımız turnuvalardan elimiz boş dönmüyoruz. Bizlere destek olan Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Demir’e, Kulüp Başkanı Süleyman Demirtaş’a ve Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci’ye teşekkür ediyoruz" dedi.

AdminAdmin