SAMSUN HABER
Giriş Tarihi : 14-12-2022 15:44

Büyükşehir’den Giyecek Yardımı

Samsun Büyükşehir Belediyesi kış destekleri kapsamında ihtiyaç sahibi ilk ve ortaokul olmak üzere 950 çocuğa kışlık bot ve mont yardımı yaptı. Başkan Demir, "Amacımız çocuklarımızı mutlu etmek, soğuk kış günlerinde onları ısıtabilmek" dedi.

Büyükşehir’den Giyecek Yardımı

Samsun Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, binlerce Samsunluya el uzatıp, sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini hayata geçiriyor. Toplumsal dayanışma ve yardımlaşmada yaptığı çalışmalarla örnek olan Büyükşehir Belediyesi, aldığı talepler doğrultusunda gereken ayni ve nakdi yardımlarını 7’den 70’e ihtiyaç sahibi her bireye ulaştırıyor. Büyükşehir Belediyesi soğuk kış günlerinde çocukları da unutmadı. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yardımları ile 950 çocuğun hem gönlünü hem de bedenlerini ısıttı. Büyükşehir Belediyesi ekiplerince götürülen mağazada çocuklar istedikleri renkte montu ve botu deneyerek aldı.

SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN GEREĞİ

Yetim ve öksüz çocuklar başta olmak üzere ihtiyaç sahibi tüm çocuklara yardımda bulunulduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, sosyal belediyeciliğin gereğini yapmaya devam ettiklerini belirterek, "Amacımız yine her zamanki gibi çocuklarımızı mutlu etmek, soğuk kış günlerinde onları ısıtabilmek. Soğukların başladığı bu kış gününde yetim ve öksüzlerimizi düşünerek çocuklarımıza kışlık mont ve botla yardımcı olalım istedik. Karda kışta soğukta hiçbir evladımızın üşümesine gönlümüz razı olmaz" diye konuştu.

AdminAdmin