SPOR
Giriş Tarihi : 28-11-2022 17:32

ÇABES Lige Galibiyetle Başladı

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbolu 2. Lig’de mücadele eden Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü (ÇABES) deplasmanda oynadığı Şanlıurfa Bedensel Engelliler Spor Kulübü'nü 41- 66 skorla yenerek sezona galibiyetle başladı.

ÇABES Lige Galibiyetle Başladı

Şanlıurfa'da dün saat 13:00'da başlayan karşılaşmada oyuncularımız rakipten daha hırslı daha çok mücadeleci oynayarak maçın ilk periyodunu 8-13 ve ilk yarısını 16-31 önde bitirdi.

Üçüncü periyotta da üstün oyununu sürdüren ÇABES 25-47 ve dördüncü periyot sonunda 41-66 skorla kazanarak lige iyi bir başlangıç yaptı.

Karşılaşma sonrası açıklama yapan Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü (ÇABES) Başkanı Kerim Deniz, "Genç Azimli hırslı bir kadromuz var yolumuz belli hedefimiz belli,biz ilçemizi Çarşamba’mızı en güzel şekilde temsil etmek için mücadele ediyoruz ve edeceğiz. 4 Aralık pazar günü Çarşamba spor salonunda oynayacağımız Diyarbakır AMED maçına tüm Çarşamba halkını bizlere destek olmak için salona davet ediyoruz. Bugün oynadığımız müsabakada emeği geçen başta sporcuları mıza, hocamıza, teknik ekibimize Belediye Başkanımız sayın Halit Doğan’a, Başkan Yardımcımız sayın Ümit Kavraz’a Akınpompa’ya Ulaşım desteği veren Samsun Genlik spor il müdürlüğümüze ve şoförlerimize içme suyu desteği sağlayan Murat Karaca’ya ve bizlere maddi manevi destek olan ismini sayamadığım herkese teşekkür ederiz. Bizi izlemeye devam edin" dedi.

AdminAdmin