İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 17-06-2023 20:07

Çarşamba İnşaatçılar Derneği’nden Görkemli Açılış

Çarşamba İnşaat Çalışanları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Lokali’nin açılışı Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Ayvacık Belediye Başkanvekili Vedat Yazıcı ve protokol üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Çarşamba İnşaatçılar Derneği’nden Görkemli Açılış

Kirazlıkçay Mahallesi Batıyaka Kapalı Pazaryeri yanında Çarşamba İnşaat Çalışanları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Lokali’nin açılışında konuşma yapan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Çarşambamızda her gün yeni bir yerin açılışını gerçekleştiriyoruz. Çarşamba İnşaat Çalışanları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanımız Fazlı Sarıoğlu da inşaat çalışanı kardeşlerimizin bir araya gelerek rahatça oturabilmeleri için yönetim kurulu üyeleri ile birlikte lokal girişiminde bulundular ve Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü’nce lokal onayı verildi. Ben inşaat çalışanı kardeşlerimize lokallerinde keyifle oturmalarını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Doğan’ın ardından söz alan Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım da dernek lokalinin inşaat çalışanlarına hayırlı uğurlu olması temennisini iletti.

Konuşmaların ardından Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Ayvacık Belediye Başkanvekili Vedat Yazıcı, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, Çarşamba TSO Başkanı Ayhan Sonkaya, Çarşamba Gürcü Kültür Derneği Başkanı Ömer Semiz, Çarşambalılar Derneği Eki Başkanı Saadettin Sarıoğlu ve Çarşamba İnşaat Çalışanları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fazlı Sarıoğlu tarafından açılış kurdelesi kesilerek lokal açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa protokol üyelerinin yanı sıra inşaat çalışanları ve davetliler katıldı.

Haber: Yaşar KARAMAN

AdminAdmin