SİYASET
Giriş Tarihi : 03-03-2024 14:03

“Çarşamba Sosyal Belediyecilikle Tanışacak”

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Çarşamba Belediye Meclis Üyesi Adayları Hüseyin Işıldak ve İsmail Yüksel, 31 Mart yerel seçimlerini CHP Çarşamba Belediye Başkan Adayı İlhan Yürükcü’nün kazanmasının ardından Çarşamba’nın gerçek anlamda sosyal belediyecilik ile tanışacağını söylediler.

“Çarşamba Sosyal Belediyecilikle Tanışacak”

Çarşamba’nın iyi yönetilmediğinin herkes tarafından artık fark edildiğini dile getiren CHP Çarşamba Belediye Meclis Üyesi Adayları Hüseyin Işıldak ve İsmail Yüksel, “Çok önemli bir seçime gidiyoruz ve önümüzde artık 28 günlük bir süre kaldı. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak belediye başkan adayımız açıklandığı günden itibaren sahadayız. Çarşamba’da gezmedik mahalle, ziyaret etmedik esnaf ve sıkılmadık el bırakmıyoruz. Çarşambalı insanlarımıza Çarşamba’nın iyi yönetilemediğini ve hayata geçireceğimiz projelerimizi anlatıyoruz. İnsanlarımız artık AK Parti’nin bu ülkeyi, Samsun’u ve Çarşamba’yı iyi yönetemediğinin farkındalar ve çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Hayırlısı ile 31 Mart akşamı CHP Çarşamba Belediye Başkan Adayımız İlhan Yürükcü seçimi kazanacak ve bizlerde Çarşamba Belediye Meclis Üyesi olacağız. Başkanımız mazbatasını aldıktan sonra da Çarşamba Belediyesi ve meclis üyeleri olarak Çarşamba’da hayata geçireceğimiz projelerle Çarşambalı insanımızın her zaman yanında olacağız ve gerçek sosyal belediyecilik nasıl yapılır bunu kanıtlamak için mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.

CHP Çarşamba Belediye Meclis Üyesi Adayları Işıldak ve Yüksel, 7 Mart 2024 Perşembe günü saat: 14.00’de Dikbıyık Mahalle Meydanı’nda gerçekleştirecekleri Dikbıyık Mitingi’ne de tüm Çarşambalıları davet ettiklerini dile getirdiler.

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

AdminAdmin