İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 08-10-2022 15:05

Çarşamba TSO’da Sonkaya, Resmen Başkan

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası(ÇTSO)’nın bugün yapılan meclis toplantısında gerçekleştirilen seçimde Ayhan Sonkaya, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevine seçildi.

Çarşamba TSO’da Sonkaya, Resmen Başkan

2 Ekim tarihinde gerçekleştirilen Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası(ÇTSO) seçimlerinde 10 gruptan 9’unu kazanan Ayhan Sonkaya ve ekibi önceki gün gerçekleştirilen komite başkanlığı seçimleri sonrasında bugün de yönetim kurulu üyelerinin seçimi gerçekleştirildi. Yapılan seçimde Ayhan Sonkaya, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası(ÇTSO) Başkanlığı görevine seçilirken yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu:

“Mehmet Kır, Kenan Bilici, Levent Yılmaz, Harun Kaya, Yücel Özden ve Kerim Akgül.”

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası(ÇTSO) Meclis Başkanlığı’na ise Mithat Bircan seçildi.

Seçimlerin ardından yönetim kurulu ve meclis üyelerine bir konuşma yapan Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası(ÇTSO) Başkanı Ayhan Sonkaya, “Biz bu yola hep birlikte ilçemizin menfaatleri için çıktık. Bu seçimin kazananı da inşallah Çarşamba olacak. Seçim sürecinde söylediğimiz gibi Organize Sanayi Bölgemizin tamamlanarak en kısa zamanda faaliyete geçmesinin yanı sıra genç ve kadınlarımızın istihdamına yönelik projeleri hep birlikte gerçekleştireceğiz. Seçim süreci boyunca üyelerimizin dertlerini, sıkıntılarını, isteklerini ve çözüm önerilerini de hep birlikte dinledik ve notlarımızı da aldık. Üyelerimizin sorunlarının çözümü için de yine hep birlikte girişimlerimizi gerçekleştireceğiz. İnşallah hepimiz birlikte Çarşamba adına güzel çalışmalara imza atacağız” diye konuştu.

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

AdminAdmin