İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 22-06-2023 21:19

Çarşamba Yeşilırmak Şenlikleri’ne Hazır

Çarşamba Belediyesi, Geleneksel Yeşilırmak Şenlikleri ile vatandaşlarla buluşmak için gün sayıyor. Eypio ve Elif Buse Doğan gibi ünlü isimlerin sahne alacağı şenliklerde, dj performansı da heyecanla bekleniyor. Yeşilırmak Şenlikleri, 24 Haziran Cumartesi akşamı saat 20.00’de Çarşamba, Abdullah Paşa Meydanı’nda başlıyor.

Çarşamba Yeşilırmak Şenlikleri’ne Hazır

Çarşamba Belediyesi, 24-25 Haziran tarihlerinde gerçekleştireceği Geleneksel Yeşilırmak Şenlikleri ile Elif Buse Doğan, Eypio konseri ve Onur Paskap’ın Dj performansı ile vatandaşlarla buluşmaya hazırlanıyor. Şenlikler kapsamında 2 Temmuz’da Rahvan At Yarışları heyecanı da Çarşamba’da yaşanacak. Yeşilırmak Şenlikleri ile Çarşamba’da festival rüzgarı esmeye devam ediyor.

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Geleneksel Yeşilırmak Şenlikleri’ne tüm vatandaşları davet ediyor.

Ünlü rapçi Eypio sevenleriyle buluşacak

Yeşilırmak Şenlikleri kapsamında, 25 Haziran Pazar akşamı saat 21.00’de Abdullah Paşa Meydanı’nda ünlü rap müzik sanatçısı Eypio sevenleriyle buluşacak. Hep bir ağızdan şarkıların söylenip müzik dolu dakikaların yaşanacağı konseri, Eypio’nun sevenleri heyecanla bekliyor. Konser alanı saat 20.00 itibari ile Dj performansı ile yankılanmaya başlayacak.

Elif Buse Doğan Çarşambalılar için söyleyecek

Yeşilırmak Şenlikleri’nde ünlü sanatçı Elif Buse Doğan, güçlü sesiyle Çarşambalılar için şarkılarını söyleyecek. Elif Buse Doğan konseri, 24 Haziran Cumartesi akşamı saat 21.00’de Abdullah Paşa Meydanı’nda gerçekleşecek. Konser öncesi Dj performansı ile vatandaşlar eğlenceye doyacak.

Rahvan At Yarışları heyecanı

2 Temmuz Pazar günü, saat 10.00’da Yeşilırmak Millet Bahçesi’nde gerçekleşecek Geleneksel Rahvan At Yarışları için heyecan dorukta. Daha önceki yarışların yoğun katılımla gerçekleştiği Rahvan At Yarışları’nda bu sene de izleyenleri kıyasıya rekabetin olduğu, heyecan dolu bir yarış bekliyor. Türkiye Geleneksel Atlı Spor Dalları Federasyonu birliği ile gerçekleşecek yarışlarda, 2023 federasyon kuralları geçerli olacak. Toplam ödülün 189 bin TL olduğu Rahvan At Yarışlarında, yarışlar federasyon hakemleri idaresinde yapılacak.

AdminAdmin