İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 23-04-2024 16:46

Çarşamba’da 23 Nisan Gururla ve Coşkuyla Kutlandı

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) 104. kuruluş yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Çarşamba’da gururla ve coşkuyla kutlandı.

Çarşamba’da 23 Nisan Gururla ve Coşkuyla Kutlandı

Resmi program Çarşamba  Belediye Meydanında Atatürk Anıtına  çelenk sunma töreni ile başladı. Ardından  etkinlikler için  Kocatepe İlkokulu’na geçildi.

ÇOCUKLAR BAYRAMLARINI KUTLADI

Kocatepe İlkokulu bahçesinde düzenlenen resmi kutlama programı  saygı duruşu ve  İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Kutlamalara Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Çağrı Gir, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Barik Çiçek, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Kemal Çelik, okul müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşu üyeleri ile Siyasi Parti  Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program öğrencilerin hazırladığı gösterilerle ilgiyle izlenirken, çocuklar katılımcılara;   müzik dinletileri,  dans gösterileri, yarışmalar sunup, şiirler okudular.  Günün anlam ve öneminin de vurgulandığı etkinliklerde öğrenciler yeteneklerini sergilerken hem de coşkuyla eğlendiler,  katılanlarda keyifli vakit geçirdi.  23 Nisan dolayısıyla düzenlenen  çeşitli yarışmalarda başarılı olan çocuklara da  ödüllerini protokol üyeleri  verdi.

Haber: Ahmet Naci KILAVUZ

AdminAdmin