SPOR
Giriş Tarihi : 17-05-2023 14:22

Çarşamba’da 3. Off-Road Oyunları Başlıyor

Çarşamba Belediyesi destekleriyle bu yıl üçüncüsü düzenlenen “3. ÇAROFF Off-Road Oyunları”, 21 Mayıs Pazar günü Yeşilırmak Millet Bahçesi’nde başlıyor. Çarşamba’da off-road tutkunlarını macera dolu dakikalar bekliyor.

Çarşamba’da 3. Off-Road Oyunları Başlıyor

Çarşamba Belediyesi’nin katkılarıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenen ÇAROFF Off-Road Oyunları, 21 Mayıs Pazar günü saat 09.00’da Yeşilırmak Millet Bahçesinde gerçekleşecek. Yarışma için birçok il ve ilçeden tam donanımlı arazi aracının Çarşamba’ya gelmesi bekleniyor.

Çarşamba Belediyesi her alanda spora desteğini sürdürüyor.  İlçede spor yatırımlarına devam eden Çarşamba Belediyesi sporcularını desteklemeye, farklı spor alanlarında başarılarından söz ettirmeye devam ediyor. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramının 104’üncü yılında ilçede 19 Mayıs kutlamaları için büyük hazırlıklar yapılırken; sporda öncü kent olma yolunda adımlar atan Çarşamba’da 3. ÇAROFF Off-Road Oyunları, maceraseverleri bekliyor. Çarşamba’da 20 Mayıs Cumartesi günü off-road araçlarının karşılanması, şehir içi konvoy ve kamp organizasyonu yapılacak. Yarışmanın startı ise 21 Mayıs Pazar günü saat 09.00’da verilecek. Macera tutkunlarının yarışları izlemek için sabahın erken saatlerinde Yeşilırmak Millet Bahçesi’ni doldurmaları bekleniyor.

AdminAdmin