İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 19-11-2023 13:21

Çarşamba’da Açılış Töreni

Çarşamba ilçesinde Katlı Mekanik Otopark, Yol, Su ve Altyapı Yatırımları açılış töreni gerçekleştirildi.

Çarşamba’da Açılış Töreni

Açılış töreninde konuşma yapan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “4,5 yıldır ilçemizde önemli hizmetler gerçekleştirdik. İlçemizin yararına olan çalışmalarda Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir ile birlikte koordineli çalışmalar yaptık ve bugünde açılış törenini gerçekleştiriyoruz. Çarşambalı hemşehrilerimize yaptığımız yatırımlar hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Başkan Doğan’In ardından söz alan AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse de hayırlı olsun dileklerini iletti.

Tüm çalışmalarının Samsun ve ilçeleri için olduğunu dile getiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ise şunları söyledi:

“Seçim kampanyamızda 86 projeyi hayata geçireceğimizi söyledik ve şu anda bunların tamamını hayata geçirdik. Samsun ve ilçelerinde çok önemli projeleri hayata geçirdik. Hayata geçirdiğimiz projelerin de her hafta açılışını yapmaya başladık. Mahallerimizde beton yollardan ilçe merkezlerimizde altyapıya kadar çok önemli çalışmalara imza attık.

AK Partimizin kurucu il başkanı olarak bu memlekete gönül vermiş biri olarak bu şehrin insanları için hep çalıştım ve çalışmaya da devam edeceğim. İlçe Belediye Başkanımız Sayın Halit Doğan ile çok uyumlu çalıştık. Kendisine de bu nedenle teşekkür ediyorum.”

Demir’in ardından söz alan AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, “Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir her Cumartesi gününü açılış gününe dönüştürdü. Kendisi sayesinde her hafta sonu açılışlar yapıyoruz. Bugün de Çarşamba’dayız. Çarşamba’da altyapıdan içme suyuna pek çok yatırım yapıldı ve bunlara hepimiz şahidiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Son olarak söz alan AK Parti Samsun Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ise şunları dile getirdi:

“Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Çarşamba Belediye Başkanımız sabah akşam demeden tüm Samsun için çalıştı. Bugün burada sadece bir açılış gerçekleştiriyoruz. Ancak AK Parti belediyeciliği ile tüm Türkiye’de açılışlar gerçekleştiriyoruz. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek açılış gerçekleştirildi.

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

AdminAdmin