İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 27-11-2025 16:15

ÇARŞAMBA’DA ADLİYE PERSONELİNE YENİ LOJMAN

Çarşamba Adalet Sarayında çalışan personel için Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı tarafından alınan 17 dairenin protokolü imzalandı.

ÇARŞAMBA’DA ADLİYE PERSONELİNE YENİ LOJMAN

Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı tarafından Çarşamba Adalet Sarayında çalışan personel için alınan 17 dairenin protokolü Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Çağrı Gir ve Mehmet Çevikel Ticari Yatırımlar Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi yetkilisi Yusuf Çevikel tarafından Başsavcı Gir’in makamında imzalandı.

Mehmet Çevikel Ticari Yatırımlar Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi yetkilisi Yusuf Çevikel, “Adalet Teşkilatını Güçlendirme Vakfı ile yaptığımız protokol neticesinde Yeşilırmak Mahallesi Gazi Caddesinde yapımı devam eden 3 bloktan oluşan sitemizin 1 bloğu Çarşamba Adalet Sarayında çalışan personele ait lojman olacak. Bu blokta 2+1 ve 3+1 toplam 17 daire bulunuyor. Yapılan protokol gereği lojman teslimini en geç Mayıs 2026’da yapmamız gerekiyor. Biz şu anda yüzde 70 oranında inşaatı bitirdik ve inşallah Mayıs 2026’da lojmanın teslimini yapacağız” şeklinde konuştu.

Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Çağrı Gir de yeni yapılan lojmanın mevcut lojmanda daire bulamayan personel için iyi olacağını dile getirdi.

HABER: M.EMİN COŞKUNDERE

AdminAdmin