İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 17-09-2022 14:05

Çarşamba’da Akülü Araçlar Sahiplerine Ulaşıyor

Çarşamba Belediyesi tarafından 88 ayrı yaşama iz bırakmak adına 18 Eylül Pazar günü gerçekleşecek Akülü Araç Teslim Gecesi öncesi, programa katılamayacak durumda olan vatandaşların akülü araçları teslim edildi.

Çarşamba’da Akülü Araçlar Sahiplerine Ulaşıyor

Çarşamba Belediyesince “Çarşamba’da Biriz, Birlikte Güçlüyüz” sloganıyla hayata geçirilen sosyal sorumluluk projesinde, Hollandalı insanı Ron Gezelle tarafından bağışlanan 88 akülü araç, 18 Eylül Pazar akşamı Abdullah Paşa Meydanı’nda gerçekleşecek programda sahiplerine ulaşacak. Programa katılamayacak durumda olan vatandaşların akülü araçları Hollandalı iş insanı Ron Gezelle ve Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan tarafından kendilerine teslim edildi. Akülü araçlarına kavuşan vatandaşların yüzlerindeki mutluluk ise görülmeye değerdi.

Çarşamba, Abdullah Paşa Meydanı’nda akülü araçlar sahiplerine ulaşırken Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya,  MYK Üyeleri Hüseyin Edis, Adem Yurdagül, Davut Haskırış, Samsun MHP İl Başkanı Abdullah Karapıçak, MHP İlçe Başkanı Kemal Düzgün’de; Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’a ve akülü araçları bağışlayan Hollandalı iş insanı Ron Gezelle ile sosyal sorumluluk projesini yürüten Olgun Aydoğan’a eşlik ettiler.

“ÇARŞAMBA’DA BİRİZ”

Çarşamba’da bir iyilik hareketi başlatarak insanların hayatlarına dokunduklarını belirten Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Çarşamba’da Biriz, Birlikte Güçlüyüz diyerek vatandaşlarımızın hayatlarına iz bırakmak adına Hollandalı iş insanımız Ron Gezelle ve sosyal sorumluluk projesinin yürütücüsü Olgun Aydoğan ile birlikte böyle bir projeye imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sosyal Sorumluluk Projemiz ile sadece Çarşamba’dan değil çeşitli illerimizdeki vatandaşlarımıza kadar ulaştık. Hem Çarşamba’mızdan hem Samsun’un değişik ilçelerinden hem de Erzurum’dan Manisa’dan diğer illerimizden de hemşehrilerimiz, vatandaşlarımız buraya gelerek hayatlarında iz bırakacak olan anahtarlarını, akülü araçlarını teslim almış olacaklar. Akülü araçların tamamı Ron  Gezelle tarafından hibe edilerek ülkemize geldi. 18 Eylül Pazar akşamı Çarşamba’mızda bir Koray Avcı konseri ile sahiplerine ulaştırmış olacağız. Aynı gecede Dj Onur Paskap ve Samsunlu müzisyen Atakan Karadeniz de bizlerle birlikte olacak. Bu tamamen Türkiye’de örnek olmasını istediğimiz bir sosyal sorumluluk projesi. İnşallah herkesi burada konser akşamı, konserin mutluluğu ile evine göndermiş olacağız. Hemşehrilerimizin hayatında maddi, manevi daha farklı izler bırakmak tek temennimiz. Uzakta olan, teslim gecemize gelemeyecek olan vatandaşlarımızdan bazılarının da akülü araçlarını teslim etmiş olduk. Ron Bey ve Olgun Bey’e hemşehrilerimizin hayatlarına dokundukları için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Haber: Arzu KARAMAN

AdminAdmin