İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 07-02-2023 15:43

Çarşamba’da Apartman Yıkılma Tehlikesi İle Karşı Karşıya

Çarşamba ilçesinde bir apartman dün saat 13.24’te Kahramanmaraş’ta yaşanan depremin Çarşamba ilçesinde de hissedilmesi sonucu bitişiğindeki bina ile arasında boşluk oluşması neticesinde yıkılma tehlikesi göstermeye başladı.

Çarşamba’da Apartman Yıkılma Tehlikesi İle Karşı Karşıya

Kahramanmaraş’ta dün saat 13.24’te meydana gelen 7,6 şiddetindeki depremin Çarşamba ilçesinde de hissedilmesi sonucunda Sarıcalı Mahallesi Şehit Ahmet Sarı Sokak’ta bulunan 3 katlı bir apartman bitişiğinde bulunan bina ile arasında boşluk oluşması neticesinde yıkılma tehlikesi göstermeye başlarken, binanın çevresine şerit çekildi. Binanın girişine ve binanın altında boş durumda olan dükkanın camına ise vatandaşları uyarmak için “Bu bina riskli olduğundan bina içerisine girmek ve yakınında durmak yasaktır” yazan kağıtlar yapıştırıldı.

Çevredeki vatandaşlar ise binanın birkaç yıldır yıkılma tehlikesinin bulunduğunu ancak dün yaşanan deprem ile birlikte iki bina arasındaki boşluğun iyice arttığını ve bina kendiliğinden yıkılmadan önce kontrollü şekilde yıkılmasını istediklerini söylediler.

Haber: Yaşar KARAMAN

AdminAdmin