İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 11-06-2023 15:06   Güncelleme : 11-06-2023 15:50

Çarşamba’da Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Mevlid

Çarşamba ilçesi Canlı Mahallesi’nde 28 Mayıs’ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan için mevlid-i şerif okutuldu.

Çarşamba’da Cumhurbaşkanı Erdoğan İçin Mevlid

28 Mayıs’ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye genelinde yüzde 52,16 oy alırken, Çarşamba ilçesinde de vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yüzde 73,13’lük oy oranı ile destek verdiler.

Bugün Canlı Mahallesi Merkez Camii’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimi kazanmasının neticesinde mevlid-i şerif okutulurken, okunan mevlid-i şerif ve Kur’an-ı Kerim ile alakalı olarak bir konuşma yapan mahalle sakinlerinden Ahmet Gündüz, “Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce mahalleden arkadaşlarımızla birlikte Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimi kazanması durumunda kendisine hitaben mevlid okutma kararı aldık. Bugün de Cumhurbaşkanımız için mevlid-i şerifimizi okuttuk. Biz Cumhurbaşkanımızın her zaman destekçisiyiz, kendisi bir dünya lideri ve ülkemizi en iyi şekilde yönetiyor. Allah ondan razı olsun şeklinde konuştu.

Okutulan mevlid-i şerife Çarşamba Belediyesi Başkanvekili Hasan Öneği, Çarşamba İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Mustafa Kemal Çelik ve mahalle halkı katılım sağladı.

Haber: Yaşar KARAMAN

AdminAdmin