ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 03-08-2023 16:04

Çarşamba’da Düğünde Havaya Ateş Açan 3 Kişiye İşlem Yapıldı

Çarşamba ilçesinde bir düğün merasiminde havaya ateş açan 3 kişinin ev ve araçlarında arama yapılarak adli aramalar sonucunda 2 adet tabanca, 100 adet tabanca fişeği, 1 adet mermi çekirdeği, 1 adet av tüfeği, 4 adet av tüfeği fişeği ve 95 adet boş kovan tespit edilerek, el konuldu.

Çarşamba’da Düğünde Havaya Ateş Açan 3 Kişiye İşlem Yapıldı

Konu ile alakalı olarak açıklama yapan Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, “Sadece en son 29 Temmuz 2023 günü Çarşamba ilçemizde yapılan bir düğün merasiminde silah ile havaya ateş edildiğinin tespit edilmesi üzerine Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerimiz tarafından 3 şahsın evlerinde ve araçlarında eş zamanlı olarak yapılan adli aramalar sonucunda 2 adet tabanca, 100 adet tabanca fişeği, 1 adet mermi çekirdeği, 1 adet av tüfeği, 4 adet av tüfeği fişeği ve 95 adet boş kovan tespit edilerek, el konuldu. Düğün sahibi hakkında, 5326 sayılı Kanun kapsamında idari para cezası uygulandı” şeklinde konuştu.

Samsun Valisi Dağlı uygulamaların devam edeceğini belirterek bu tür etkinliklerde mutluluğa kurşun sıkılmaması gerektiğini söyledi.

AdminAdmin