İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 25-06-2023 00:06

Çarşamba’da Elif Buse Doğan Rüzgarı

Sanatçı Elif Buse Doğan, Çarşamba Yeşilırmak Şenlikleri kapsamında Çarşamba Abdullahpaşa Meydanı’nda konser verdi.

Çarşamba’da Elif Buse Doğan Rüzgarı

Çarşamba Yeşilırmak Şenlikleri’nde konser vermek için Çarşamba ilçesine gelen sanatçı Elif Buse Doğan, açıklamalarda bulunurken Çarşamba Pidesi’ni çok beğendini dile getirdi.

Sanatçı Elif Buse Doğan, “Samsun’a çok kez gelmiştim, ancak Çarşamba’ya ilk kez geliyorum. Çarşamba’yı Sel Aldı türküsünü Sen Anlat Karadeniz dizisinde okumuştum ve epeyce dinlenmişti. Çok kalabalıkmış duyduğuma göre bugün burada binlerce kişiye canlı olarak söyleyeceğim. Çok heyecanlıyız. Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan ve eşi ile tanışmak çok keyifliydi. Bizimle evimizdeymişiz gibi ilgilendiler. Ayvacık ilçesini gezdik. Çarşamba Pidesi’ni tattık. Buranın pidesi gerçekten çok iyi, kuşbaşılı ve peynirli pidesini yedim. Anadolu’nun birçok yerindeki lezzetlerimiz gibi güzel yemeklerimizden bir tanesi ve insanların muhakkak tatması gerekiyor. Samsun’un pidesini biliyordum ama Çarşamba’nın pidesi daha da muhteşemmiş” diye konuştu.

Projeleri ile alakalı olarak da açıklama yapan Doğan sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“İki buçuk hafta önce ‘Ziller ve İpler’ isimli şarkıyı çıkardık. Bundan sonraki ay ve daha sonraki ay içinde eserlerimiz hazır, dinleyicilerimizle buluşturmayı bekliyoruz. Türkiye’nin birçok yerinde, Avrupa’da ve Amerika’da konserlerimiz olacak. Onları da sosyal medya hesaplarımdan paylaşıyorum takip edebilirsiniz.”

Konser öncesinde vatandaşlara yönelik bir konuşma yapan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Bir Yeşilırmak Şenlikleri’nde daha sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Eğitimden, istihdama insanların işsiz kalmadığı bir Çarşamba hayal ediyoruz. Altyapısı ve üstyapısı ile gelişmiş bir Çarşamba için sürekli çalışıyoruz. Sizlerin desteği ile de çalışmalarımızı Çarşamba için yapıyoruz. Ben sizlere keyifli bir akşam diliyorum” şeklinde konuştu.

Sanatçı Elif Buse Doğan, söylediği türküler ve şarkılarla Çarşambalılara keyifli dakikalar yaşattı.

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, konser arasında sanatçı Elif Buse Doğan’a hediye takdiminde bulundu.

Haber: Yaşar KARAMAN

AdminAdmin