İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 02-06-2023 16:09

Çarşamba’da Elif Buse Doğan ve Eypio Rüzgarı Esecek

Çarşamba’da Geleneksel Yeşilırmak Şenlikleri başlıyor. 24-25 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek şenliklerde sevilen isimler Elif Buse Doğan ve Eypio, Çarşambalı sevenleriyle buluşacak.

Çarşamba’da Elif Buse Doğan ve Eypio Rüzgarı Esecek

Çarşamba Belediyesi, 24-25 Haziran’da gerçekleştireceği Geleneksel Yeşilırmak Şenlikleri ile Elif Buse Doğan, Eypio konseri, Onur Paskap’ın Dj performansı ve Rahvan At Yarışları ile vatandaşlarla buluşmaya hazırlanıyor. Yeşilırmak Şenlikleri ile Çarşamba’da festival rüzgarları esiyor.

Çarşamba Belediyesi, hayata geçirdiği projeler ve gerçekleştirdiği etkinlikler ile vatandaşlarla buluşmaya, kültür sanat faaliyetleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Yeşilırmak Şenlikleri kapsamında, 24 Haziran Cumartesi ünlü şarkıcı Elif Buse Doğan, 25 Haziran Pazar akşamı rap müziğin sevilen ismi Eypio dinleyenleriyle buluşacak. Konserler 21.00’de Abdullah Paşa Meydanı’nda gerçekleşecek. Dj performansı ile Onur Paskap, müziğin ritmini doruklara çıkartacak. Hep bir ağızdan şarkıların söylenip müzik dolu dakikaların yaşanacağı konserleri vatandaşlar heyecanla bekliyor.

Şenlikler kapsamında 25 Haziran Pazar günü, saat 12.00’de Yeşilırmak Millet Bahçesi’nde gerçekleşecek Geleneksel Rahvan At Yarışları için heyecan dorukta. Daha önceki yarışların yoğun katılımla gerçekleştiği Rahvan At Yarışları’nda bu sene de izleyenleri kıyasıya bir rekabet bekliyor.

Geleneksel Yeşilırmak Şenlikleri başlıyor

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Yeşilırmak Şenliklerimiz ile bu yıl da vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Hemşehrilerimiz merakla şenlik takvimimizi bekliyordu. Biz de açıklamak için oldukça heyecanlıydık. Çarşamba’mız genç ve dinamik bir kent. Biz kentimiz için çalışırken üretim, istihdam, eğitim her alanda Çarşamba’mızda yeni yatırımlar kazandırma derdindeyiz. Ancak bunları yaparken hemşehrilerimizin nefes alacağı, günlük hayatın stresinden uzaklaşabileceği kültür sanat faaliyetlerini gerçekleştirme gayesindeyiz. Bu yılda Geleneksel Yeşilırmak Şenliklerimiz ile hemşehrilerimizle buluşuyoruz. Sevilen isimler Elif Buse Doğan ve Eypio, Çarşambalı hemşehrilerimizle buluşacak. Hep birlikte şarkılara eşlik edeceğiz. Geleneksel Rahvan At Yarışlarımız için de heyecanlı bekleyişimiz sürüyor. Geçmiş yıllardaki gibi rekabet ve dostluk dolu bir yarış olacağına inanıyorum. Tüm hemşehrilerimize Geleneksel Yeşilırmak Şenliklerimize bekliyoruz” diye konuştu.

AdminAdmin