ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 02-07-2023 08:30

Çarşamba’da Feci Kaza: 2 Ölü, 1 Yaralı

Çarşamba ilçesinde minibüsün beton aydınlatma direğine çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi yaralandı.

Çarşamba’da Feci Kaza: 2 Ölü, 1 Yaralı

Kaza Samsun-Ordu yolu" class="taglink" title="karayolu Haberleri">karayolu Çarşamba ilçesi Irmaksırtı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre özel bir yapım şirketine ait olan ve Ordu’nun Fatsa ilçesinde çekim yaptıktan sonra Sinop iline çekim yapmaya gitmekte olduğu öğrenilen Ahmet Ali Ç. idaresindeki 34 KA 8854 plakalı canlı yayın aracı sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Irmaksırtı mevkiinde yol kenarında bulunan aydınlatma direğine çarptı.

Kaza sonucu minibüste bulunan Mustafa G. yaralanırken, aracın ön kısmında sıkışan Saliha Adıgüzel ve Furkan Akbulut ise olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan Mustafa G. 112 sağlık ekipleri tarafından Çarşamba Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hayatını kaybeden Saliha Adıgüzel ve Furkan Akbulut ise araç vinç yardımı ile kaldırıldıktan sonra Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucu sıkıştıkları yerden çıkarılarak yapılan savcılık incelemesinin ardından Çarşamba Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

Kaza sonucu aydınlatma direğinin yıkılması nedeniyle bölgede YEDAŞ ekipleri tarafından elektrikler kesilirken, trafik akışı uzun süre tek şeritten sağlandı. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

AdminAdmin