SPOR
Giriş Tarihi : 14-03-2024 14:54

Çarşamba’da Masa Tenisi Turnuvasında Kupa Sahibini Buldu

Çarşamba Devlet Hastanesi tarafından 14 Mart Tıp Bayramı sebebiyle düzenlenen “1.Mustafa Dağıstanlı Masa Tenisi Turnuvası” yapılan final maçıyla sona erdi.

Çarşamba’da Masa Tenisi Turnuvasında Kupa Sahibini Buldu

86 hastane personelinin katıldığı turnuvanın final maçında, Üroloji Uzmanı Op. Dr. Muharrem Özakkaya’yı 3-0 yenen Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Halil Erdinç Şen kupanın sahibi oldu.

Şen’e şampiyonluk kupasını veren Çarşamba Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Serap Samut Bülbül yaptığı açıklamada, “Yüksek bir katılımla gerçekleştirdiğimiz turnuvamız personellerimiz arasındaki yeni dostluk köprülerinin kurulmasına vesile oldu.  Sporun birleştirici ruhuna yakışan bir turnuvayı geride bıraktık. Turnuvamıza katılan tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bülbül, “Bugün aynı zamanda 14 Mart Tıp Bayramı. Derin tarihsel anlamlar taşıyan bu özel günde final maçımızı yapmak turnuvamızın değerini de artırmakta. Bu vesileyle tüm meslektaşlarımızın Tıp Bayramını kutluyorum” sözleri ile konuşmasını noktaladı.

Final maçında mağlup olan Op. Dr. Muharrem Özkaya’ya 2.lik kupasını Başhekim Yardımcısı Op. Dr. Mehmet Batuhan Örs verirken, turnuvanın 3.sü Zülfücan Karataş’a ise kupasını Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Sinem Cesur’un elinden aldı.

AdminAdmin