ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 16-06-2023 23:31   Güncelleme : 17-06-2023 13:28

Çarşamba’da Minibüs Takla Attı: 1’i Ağır 9 Yaralı

Çarşamba ilçesinde minibüsün orta refüjde bulunan aydınlatma direğinin betonuna çarparak takla atması sonucu 1’i ağır 9 kişi yaralandı.

Çarşamba’da Minibüs Takla Attı: 1’i Ağır 9 Yaralı

Kaza Samsun-Ordu karayolu Çarşamba ilçesi Turgutlu mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Ordu istikametine seyir halinde olan Mustafa Kemal K. idaresindeki 06 DOF 07 plakalı minibüs sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjde bulunan ve bir süre önce sökülen aydınlatma direğinin betonuna çarparak betonu yerinden sökerken takla atmaya başladı. Minibüs yaklaşık 20 metre takla attık sonra durdu. Kaza sonucu minibüs sürücüsü Mustafa Kemal K. ağır yaralanırken, Fatma K.(67).Elif Nur K.(3),Medine Nur K.(9),Fatmanur K.(11),Hiranur K.(7),Alpaslan K.(1),Ümit K.(10) ve Kadir K.(14) yaralandı.

Bölgeye çok sayıda sağlık ekibi sevk edilirken, yaralılar Çarşamba Devlet Hastanesi ve Samsun’daki hastanelere sevk edildi.

Kaza nedeniyle yolda trafik akışı uzun süre tek şeritten sağlanırken, minibüs ve aydınlatma direği betonunun yoldan kaldırılmasından sonra trafik normal akışına döndü.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

AdminAdmin