İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 16-11-2023 16:23

Çarşamba’da “Sonsuzluk Kervanı” İle Şiir, Sohbet ve Ezgi Dolu Program

Çarşamba Belediyesi tarafından düzenlenen “Sonsuzluk Kervanı” programı ile televizyon programcısı ve yazar Serdar Tuncer, şiirleri ile gönüllerde taht kuran isim Dursun Ali Erzincanlı, Rıdvan Böke ve Mikail Şimşek, Çarşambalı sevenleri ile buluşacak.

Çarşamba’da “Sonsuzluk Kervanı” İle Şiir, Sohbet ve Ezgi Dolu Program

Çarşamba Belediyesi kültür, sanat programları ile vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Çarşamba Belediyesince düzenlenen “Sonsuzluk Kervanı” programı ile vatandaşları şiir, sohbet ve ezgi dolu bir akşam vatandaşları bekliyor.  Televizyon programcısı ve yazar Serdar Tuncer, şiirleri ile gönüllerde taht kuran isim Dursun Ali Erzincanlı, Rıdvan Böke ve Mikail Şimşek’in yer aldığı “Sonsuzluk Kervanı” programı; 22 Kasım Çarşamba günü saat 19.30’da Çarşamba Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek.

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “İlçemizde düzenlediğimiz kültür, sanat ve spor faaliyetleri ile hemşehrilerimizle bir araya gelmeye devam ediyoruz. Sevginin ve muhabbetin kenti Çarşamba'mızda, "Sonsuzluk Kervanı"nda buluşuyoruz.. Televizyon programcısı ve yazar Serdar Tuncer, şiirleri ile gönüllerde taht kuran Dursun Ali Erzincalı, Rıdvan Böke ve Mikail Şimşek'in bizlerle olacağı bu özel gecemizde; şiirlerden konuşacak, sohbetler edecek, birbirinden güzel ezgilere hep birlikte eşlik edeceğiz. Tüm hemşehrilerimizi 22 Kasım Çarşamba günü saat 19.30’da Çarşamba Kapalı Spor Salonu’muzda gerçekleştireceğimiz programımıza bekliyoruz” diye konuştu.

AdminAdmin