ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 20-05-2023 20:59

Çarşamba’da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Tutuklama, 3 Adli Kontrol

Çarşamba ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 4 şüpheliden 1’i tutuklanırken, 3 Şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Çarşamba’da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Tutuklama, 3 Adli Kontrol

Çarşamba Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında Dikbıyık Mahallesi’nde uyuşturucu satışı yaptığı değerlendirilen T.Ç. isimli şüphelinin evine Dikbıyık Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerince operasyon düzenlendi.

Evde yapılan aramada; 1 adet hassas terazi, uyuşturucu kullanmaya yarayan düzenek, yaklaşık 35 gr kubar esrar, 3 kök kenevir bitkisi ve şüphelilere ait cep telefonları ele geçirildi.

ESRAR MADDESİNİ SOBADA YAKMAYA ÇALIŞTI

Operasyonda T.Ç. ile birlikte evde bulunan ve uyuşturucu kullanan 2 şüpheli ile şüphelinin sattığı değerlendirilen esrar maddesini evdeki sobada yakmaya çalışan şüphelinin annesi E.Ç. gözaltına alınarak Dikbıyık Jandarma Karakol Komutanlığı’na götürüldü.

Şüpheliler jandarmadaki işlemlerinin ardından Çarşamba Adliyesi’ne sevk edilirken, şüpheli T.Ç., tutuklandı. Şüphelinin annesi E.Ç. ve diğer 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber Merkezi

AdminAdmin