ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 07-06-2023 12:02   Güncelleme : 07-06-2023 12:08

Çarşamba’da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Tutuklama

Çarşamba ilçesinde bir işyerine gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 3 şahıs çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çarşamba’da Uyuşturucu Operasyonu: 3 Tutuklama

Edinilen bilgilere göre Çarşamba Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri ve Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube ekiplerinin katılımları ile Çarşamba ilçesi Kirazlıkçay Mahallesi’nde T.Ö. isimli şahsın işyerinde uyuşturucu satışı yaptığının belirlenmesi üzerine işyerine operasyon düzenlendi.

Yapılan operasyonda şüphelinin evinde ve iş yerindegerçekleştirilen aramalarda çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Yapılan takip sırasında şüpheli T.Ö.’ye uyuşturucu satışı konusunda yardım ettiği değerlendirilen F.K. ve R.K. isimli iki şüpheli daha tespit edildi.

Gözaltına alınarak Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen T.Ö., F.K. ve R.K., buradaki işlemlerinin ardından Çarşamba Adliyesi’ne sevk edildi. Şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Merkezi

AdminAdmin