İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 29-08-2022 19:53   Güncelleme : 29-08-2022 20:12

Çarşamba’dan TEKNOFEST’e Ücretsiz Ulaşım

30 Ağustos-4 Eylül tarihleri arasında Çarşamba Havalimanı’nda gerçekleştirilecek olan TEKNOFEST’e, Delta Park AVM yanında bulunan otoparktan ücretsiz ring araçları kaldırılacak.

Çarşamba’dan TEKNOFEST’e Ücretsiz Ulaşım

Çarşamba Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“TEKNOFEST heyecanı için nefesler tutuldu. Hep birlikte TEKNOFEST Karadeniz’de buluşuyoruz. 30 Ağustos-4 Eylül tarihleri arasında Çarşamba Havalimanı’nda gerçekleştirilecek olan Türkiye’nin en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’e Delta Park AVM yanında bulunan otoparktan saat 13.00’den itibaren ring hatlarıyla ücretsiz ulaşım sağlanacaktır. Özel araçlar kesinlikle havalimanı girişinden alınmayacak ve geri gönderileceklerdir.”

TEKNOFEST’E HAZIRIZ

Tüm Samsun’da olduğu gibi Çarşamba’da da TEKNOFEST’e yönelik hazırlıklarını tamamladıklarını dile getiren Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Tüm Samsun’da başlayan TEKNOFEST hazırlıklarına bizlerde Çarşamba Belediyesi olarak hazırlanmaya başladık. Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı’nda bulunan alana bilindiği üzere Bilim Merkezi ve Bilim Parkımızın inşaatına birkaç ay önce başlamıştık. Çalışmalarımızı da tüm hızıyla sürdürüyoruz. Biz ilçe olarak TEKNOFEST’e hazırız ve inşallah Samsun olarak güzel bir teknoloji festivaline ev sahipliği yapacağız” şeklinde konuştu.

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

AdminAdmin