SİYASET
Giriş Tarihi : 04-01-2024 18:33

Çarşambalı Genç İşadamı Meclis Üyesi Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Çarşambalı genç işadamı Uğurlu İnşaat-Emlak-Otomotiv sahibi Uğur Ali Öztürk, AK Parti Çarşamba Belediye Meclis Üyeliği A. Adaylığı başvurusunu yaptı.

Çarşambalı Genç İşadamı Meclis Üyesi Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Çarşambalı genç işadamı Uğurlu İnşaat-Emlak-Otomotiv sahibi Öztürk, AK Parti Çarşamba Belediye Meclis Üyeliği A. Adaylığı başvuru formunu AK Parti Çarşamba İlçe Binası’na giderek yönetim kurulu üyesi Yunus Emre Kocaman’a teslim etti.

Çarşamba’da gençlerin de siyasette yer alması gerektiğini dile getiren Uğur Ali Öztürk, “2009 yılından bugüne kadar AK Partimizin aktif bir üyesiyim. Geçen yıllar içerisinde de her seçimde partimizin menfaatleri doğrultusunda çalıştım ve her seçimde partimiz için çevremizden hep destek istedik. AK Partimiz her zaman siyasette gençlere ve kadınlara yer vermiştir. Bende Çarşambalı bir genç olarak bu dönem için meclis üyesi aday adaylığı başvurumu gerçekleştirdim. Eğer 31 Mart 2024 seçimleri için partimiz bize meclis üyesi listesinde yer verirse ve Çarşamba Belediye Meclisi’nde yer alırsam, 31 Mart 2024 tarihinden sonra Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde ilçemiz ve Çarşambalı hemşehrilerimiz için elimden geleni bugüne kadar yaptığım gibi bundan sonra da fazlasıyla yapmaya devam edeceğim” şeklinde konuştu.

Uğurlu İnşaat-Emlak-Otomotiv sahibi Öztürk, 2024 mahalli idareler seçimlerinin Türkiye, Samsun ve Çarşamba için hayırlara vesile olmasını dileyerek sözlerini sonlandırdı.

Haber: Yaşar KARAMAN

AdminAdmin