RÖPORTAJ
Giriş Tarihi : 07-09-2022 12:55

Çarşambalı Rapcinin 100’e Yakın Bestesi Var

Çarşamba’da esnaflık yapan aynı zamanda da rap şarkılar yapan Yasin Öztürk, 100’e yakın bestesi olduğunu ve yakın zamanda bir albüm çalışması olacağını söyledi.

Çarşambalı Rapcinin 100’e Yakın Bestesi Var

Youtube üzerinde 4 adet klip çalışması olan, 100’e yakın da bestesi olan Çarşambalı rap müzik sanatçısı Yasin Öztürk, yeni bir klip çalışması ve 10 parçalık bir albüm çalışması olduğunu dile getirdi.

Rap müziğin başlarda kendisi için hobi olduğunu dile getiren Öztürk, “Çarşamba’da bir giyim firmasını işletiyorum. Bunun yanı sıra yaklaşık 6-7 sene önce hobi olarak rap müzik yapmaya başladım. Bu tabi hobi olmaktan çıktı işim gibi oldu. Müziğe merakım küçük yaşlarda başladı. Dayılarım Mustafa ve Yusuf Koçyiğit müzikle ilgileniyordu, onların dayısı Ferhat Akın da plak zamanında şarkıcıydı. Bağlama olsun, org ve piyano olsun bunları zaten küçük yaştan itibaren çalıyordum. Ben ailede branş değiştirmiş gibi oldum ve rap müziğe yöneldim” şeklinde konuştu.

Çağın değiştiğini söyleyen Yasin Öztürk, “Günümüzde insanların müzik dinleme alışkanlıkları değişiyor ve bende bu nedenle rap müziğe yönelerek çağ atlamış gibi oldum. Şu anda Youtube’da 4 klip çalışmam var ve yeni bir klip çalışması da yolda, bunun yanı sıra 100’e yakın kendime ait bestem var ve yakın zamanda da 10 parçalık bir albüm çıkarmayı planlıyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Haber: Yaşar KARAMAN

AdminAdmin