SİYASET
Giriş Tarihi : 16-02-2024 18:16

“Çarşambamıza Çağ Atlatacağız”

AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, seçim çalışmaları kapsamında Uzun Çarşı esnafını ziyaret ederek “Seçilmemiz durumunda 1 Nisan’dan itibaren yapacağımız çalışmalarla Çarşambamıza çağ atlatacağız” dedi.

“Çarşambamıza Çağ Atlatacağız”

31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarını sürdüren AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, Uzun Çarşı esnafını ziyaret ederek seçimlerde destek istedi.

MAKAM İSTEĞİMİZ YOK

Her zaman söyledikleri gibi Çarşamba’ya hizmet etmek için yola çıktıklarını dile getiren Gür, “Biz her zaman makam için değil hizmet için yola çıktığımızı belirtiyoruz. Makam hırsı olanları biliyoruz. Ancak biz makam için değil Çarşambamıza hizmet için yola çıktık. Mahalle mahalle, cadde cadde, sokak sokak gezerek de vatandaşlarımıza bu durumu anlatıyoruz” şeklinde konuştu.

ÇARŞAMBAMIZA ÇAĞ ATLATACAĞIZ

Seçilmeleri halinde kolları sıvayarak hemen hizmet için çalışmalara başlayacaklarını dile getiren AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“AK Parti Genel Merkezimiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Samsun Büyükşehir Belediyemizde Çarşamba Belediye Başkanımız Halit Doğan’ı bizi de Çarşamba Belediyemize aday olarak gösterdi. Samsun’da Halit başkanımız Çarşamba’da ben, 31 Mart yerel seçimlerinde seçildikten sonra koordineli bir şekilde çalışarak altyapısından üstyapısına Çarşambamıza çağ atlatacağız. Bunun için de Çarşambalı hemşehrilerimizin desteği bizler için büyük önem taşıyor. 1999 yılında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni kazandıktan sonra İstanbul’da büyük bir belediyecilik örneği sergileyerek İstanbul’un çehresini değiştirdi. 2004 yılından sonra da Samsunumuz ve Çarşambamız da AK Parti belediyeciliği ile tanışarak kabuk değiştirdi. Bunun devamı için de hemşehrilerimizin desteğine ihtiyacımız var.”

MAKAMDA OLMAYACAĞIM

Seçilmesi halinde başkanlık makamında durmayacağını dile getiren AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Gür, “Ben gittiğim her yerde 1 Nisan’dan sonra Çarşamba Belediye Başkanı olduğumda makamda olmayacağımı söylüyorum. Bunu şu şekilde dile getirmem gerekiyor; makamda olmayacağım çünkü Çarşambamıza hizmet için gerçekleştireceğimiz projelerimizi denetleyeceğim. Yeri gelecek Uzun Çarşı’da ya da farklı yerlerde esnafımızla oturup çay içeceğiz. Yine halkımızla iç içe olacağız. Belediyeye evrakları imzalamaya akşamları gideriz, ancak bunun dışında yine hep halkımızla iç içe olacağız” diyerek esnaflara yapmak istediklerini anlattı.

Haber: Yaşar KARAMAN

AdminAdmin