İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 13-11-2023 16:02

Çarşamba’nın İlk ve Tek Döviz Bürosu: İlkay Döviz Bürosu’na Muhteşem Açılış

Çarşamba’nın ilk ve tek döviz bürosu olan İlkay Döviz Bürosu, Sarıcalı Mahallesi Zübeyde Hanım Meydanı’nda protokol üyeleri ve çok sayıda davetlinin katılımı ile hizmete açıldı.

Çarşamba’nın İlk ve Tek Döviz Bürosu: İlkay Döviz Bürosu’na Muhteşem Açılış

Çarşamba’nın ilk ve tek döviz bürosu olan İlkay Döviz Bürosu’nun açılışında konuşma gerçekleştiren İlkay Döviz Bürosu sahiplerinden Ali Erken, “Çarşamba’ya hizmet olarak İlkay Döviz Bürosu’nu açmanın gururunu yaşıyoruz. Çarşamba’da açtığımız bu döviz bürosu ile döviz alım satımı sadece döviz büromuzda olacak.

Döviz büromuzun açılışı ile birlikte vatandaşlarımız dövizlerini değerinde alıp bozdurabilecek ve döviz alım satımı sadece döviz büromuzda gerçekleştirilebilecek. Bu gururlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Ali Erken’in ardından söz alan İlkay Döviz Bürosu sahiplerinden Gülderen Erken ise şunları söyledi:

“Yıllarca eşimle birlikte Almanya’da çalıştıktan sonra Çarşambamıza dönerek İlkay Kuyumculuk olarak hemşehrilerimize hizmet vermeye başladık. Ahlatçı Holding Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Ahmet Ahlatçı’nın da destekleri ile bugün Çarşambamızın ilk ve tek döviz bürosu olan İlkay Döviz Bürosu’nun açılışını gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için de ayrıca hepinize ailem adına teşekkür ediyorum.”

Erken ailesinin Çarşamba’da hizmet sektöründe önemli yatırımları olduğunu dile getiren Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Kazandıklarını yine Çarşambamızda yatırıma dönüştüren Erken ailesinin bugün döviz bürosunun açılışındayız. Samsun’un ilçelerinde sadece İlkadım ilçesinde döviz büroları var. Bugün açılışını gerçekleştireceğimiz İlkay Döviz Bürosu, Çarşambamızın ilk ve tek ve Samsunumuzun 3. döviz bürosu olma özelliğini taşıyor.

Çarşambamız Organize Sanayi Bölgesi, Tekstilkent gibi yatırımlarla hızla büyüyen, dışarıdan yatırımcı çeken dışarıdan yatırımcısıyla zenginleşen bir ilçemiz. Erken ailesinin hizmet sektöründe önemli yatırımları var ve inşallah bundan sonraki açılışımız Erken ailesi adına bir otel açılışı olur. Döviz büromuzun Çarşambamıza ve Erken ailesine hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Son olarak söz alan Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, “Günümüzde döviz büroları olmazsa olmazımız. Döviz büroları bankacılığın bir unsurudur ve bugünde Çarşamba’nın ilk ve tek döviz bürosu olma özelliğini taşıyan İlkay Döviz Bürosu’nun açılışını gerçekleştiriyoruz. Ben döviz büromuzun Çarşambamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ, Ahlatçı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatçı ve işyeri sahipleri tarafından kesilerek işyerinin açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ, Ahlatçı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatçı’nın yanı sıra Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Barik Çiçek, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, CHP Çarşamba İlçe Başkanı İlhan Yürükcü, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Sonkaya ve çok sayıda davetli katıldı.

Haber: Yaşar KARAMAN

AdminAdmin