SPOR
Giriş Tarihi : 28-01-2023 17:28

Çarşambaspor, Cumhuriyet Üniversitesi’ne Hazır

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 4. Grup’ta mücadele eden Çarşambaspor, ligin ikinci yarısının ilk maçında karşılaşacağı İskar Cumhuriyet Üniversitesi GSK karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı.

Çarşambaspor, Cumhuriyet Üniversitesi’ne Hazır

Yarın saat 13.00’te Çarşamba Şehir Stadyumu’nda İskar Cumhuriyet Üniversitesi GSK’yi ağırlayacak olan Çarşambaspor, Çarşamba Adapark Spor Kompleksi’nde Teknik Direktör Mehmet Seçkin idaresinde karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girerken antrenmanı Çarşambaspor Başkanı Özkan Yıldırım da takip etti.

TEK HEDEF GALİBİYET

Yarın sahaya galibiyet için çıkacaklarını dile getiren Çarşambaspor Teknik Direktörü Mehmet Seçkin, “Ligin devre arasında iyi bir hazırlık kampı geçirdik. Aramıza 5 yeni oyuncumuz katılırken, 4 oyuncu ile de yollarımızı ayırdık. Şu an ligde üçüncü sıradayız ve şampiyonluk şansımız var. Biz öncelikle yarın ki karşılaşmada sahadan galibiyetle ayrılarak ardından maç maç devam edeceğiz ve inşallah sezon sonunda da şampiyon olacağız. Taraftarlarımız bize inansın ve güvensin ve bize destek olmaya devam etsin” şeklinde konuştu.

Çarşambaspor’da kart cezalısı Mert Yıldırım dışında eksik bulunmuyor.

AdminAdmin