SPOR
Giriş Tarihi : 19-03-2023 19:14

Çarşambaspor Farklı Galip

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 4. Grup’ta mücadele eden Çarşambaspor, Şehir Stadyumu’nda ağırladığı Ulubey Belediyespor’u Muhammed Enes, Ahmet Hasan(2) ve Mert Aktaş’ın golleriyle 4-1 mağlup etmeyi başardı.

Çarşambaspor Farklı Galip

KARŞILAŞMA GOLLE BAŞLADI

Maça hızlı başlayan Çarşambaspor, 6. dakikada Muhammed Enes ile bulduğu golle 1-0 öne geçti. Rakibi karşısında ataklarını sürdüren Çarşambaspor sonuca gidemeyince ilk yarı 1-0 Çarşambaspor üstünlüğü ile sona erdi.

İKİNCİ YARIDA GOL YAĞMURU

İlk yarısı 1-0 biten karşılaşmanın 52. dakikasında Nurettin’in indirdiği topta Ahmet Hasan düzgün bir vuruşla Ulubey Belediyespor ağlarına göndererek skoru 2-0 yaptı.

Golden 3 dakika sonra 55. dakikada Ulubey Belediyespor kalecisi Kaan ile karşı karşıya kalan Ahmet Hasan kaleciyi de çalımlayarak topu boş kaleye gönderdi: 3-0

90+1. dakikada ender gelişen Ulubey Belediyespor atağında Fatih’in ceza sahası dışından vuruşu ağlara giderken skor 3-1 oldu.

90+2. Dakikada ise gelişen Çarşambaspor atağında Çarşambaspor’un genç golcüsü Mert Aktaş’ın düzgün vuruşunda topun ağlara gitmesi ile Çarşambaspor sahadan 4-1 galip ayrıldı.

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

AdminAdmin