SPOR
Giriş Tarihi : 29-01-2023 16:16

Çarşambaspor İkinci Yarıya Farklı Başladı

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 4. Grup’ta mücadele eden Çarşambaspor, ligin ikinci yarısının ilk karşılaşmasında konuk ettiği İskar Cumhuriyet Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü’nü 3-0 mağlup etmeyi başardı.

Çarşambaspor İkinci Yarıya Farklı Başladı

Karşılaşmaya hızlı başlayan Çarşambaspor’un 3. dakikada geliştirdiği atakta Muhammed Enes’in kafayla indirdiği topu İlyas düzgün bir vuruşla İskar Cumhuriyet Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü ağlarına göndererek skoru 1-0 yaptı. Dakikalar 40’ı gösterdiğinde ilk golünün asistini yapan Muhammed Enes topu düzgün bir vuruşla bir kez daha İskar Cumhuriyet Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü karşısında Çarşambaspor’u 2-0 öne geçirdi.

Karşılaşmanın ilk yarısı 2-0 Çarşambaspor üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da rakibine karşılı oyununu sürdüren Çarşambaspor geliştirdiği ataklardan sonuç alamazken dakika 84’te Çarşambaspor’un kazandığı serbest vuruşta topun başına geçen Emre topu İskar Cumhuriyet Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü ağlarına göndererek skoru 3-0 yaptı.

Karşılaşmada başka gol olmayınca Çarşambaspor, sahasında İskar Cumhuriyet Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü’nü 3-0 mağlup etmeyi başardı.

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

AdminAdmin