SPOR
Giriş Tarihi : 08-12-2022 18:22

Çarşambaspor’da Görele Hazırlıkları Sürüyor

Bölgesel Amatör Lig(BAL)’de şampiyonluk mücadelesi veren Çarşambaspor’da hafta sonunda oynanacak Görelespor hazırlıkları sürüyor.

Çarşambaspor’da Görele Hazırlıkları Sürüyor

2022/2023 sezonunda Bölgesel Amatör Lig(BAL) 4. Grup’ta şampiyonluk iddiasını sürdüren yeşil-beyazlı Çarşambaspor, Pazar günü oynayacağı Görelespor maçı hazırlıklarını Çarşamba Adapark Spor Kompleksi’nde Teknik Direktör Mehmet Seçkin nezaretinde sürdürürken, Mert Yıldırım ve Hasan Üstünkaya’nın sakatlıkları nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecekleri öğrenildi.

Oyuncularının idman performansından menün olduğunu dile getiren Çarşambaspor Teknik Direktörü Mehmet Seçkin ise, “6 maçlık galibiyet serisinin ardından Samsun Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında beklemediğimiz bir beraberlik aldık. Geçtiğimiz hafta da deplasmanda Gümüşhane Telekomspor’u ikinci yarıda bulduğumuz gollerle 3-0 mağlup etmeyi başardık. Karşılaşmanın ilk yarısında bulduğumuz pozisyonları değerlendirebilsek daha farklı galip ayrılabilirdik, ancak olmadı. Şimdi önümüzde Görelespor maçı var ve şampiyonluk hedefi olan bir takım olarak tüm hazırlıklarımızı galibiyet ve yeni bir seri için yapıyoruz. İnşallah Pazar günü Görelespor maçından taraftarımızın da desteği ile 3 puan ile ayrılan taraf biz olacağız. Kulüp başkanımız Özkan Yıldırım ile sürekli takım adına istişare içerisindeyiz ve tek isteğimiz taraftarımızın iç saha maçlarında tribünleri doldurması, çünkü futbolda taraftar her zaman tribünden verdiği destek ile takımın sahadaki 12. adamıdır. Biz tüm Çarşambaspor taraftarlarını Pazar günü alacağımız galibiyette sevincimize ortak olmaları için Pazar günü tribüne bekliyoruz” diye konuştu.

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

AdminAdmin