SPOR
Giriş Tarihi : 27-09-2022 20:01

Çarşambaspor’da Hazırlıklar da Transfer de Tam Gaz

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 4. Grup’ta mücadele eden Çarşambaspor, sezon hazırlıklarına devam ederken, transfer çalışmalarını da sürdürüyor.

Çarşambaspor’da Hazırlıklar da Transfer de Tam Gaz

2022/2023 sezonunda Bölgesel Amatör Lig(BAL) 4. Grup’ta mücadele edecek olan Çarşambaspor, Afyonkarahisar’daki yeni sezon kamp döneminin ardından Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı İSKAR Cumhuriyet Üniversitesi maçının hazırlıklarını Çarşamba Adapark Spor Kompleksi’nde Teknik Direktör Mehmet Seçkin idaresinde sürdüren Çarşambaspor ligin ilk maçında galibiyeti hedefliyor.

İKİ TRANSFER

Çarşambaspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken bugün iki transfere daha imza attı.

Yeni sezon için hazırlıklarını sürdüren Çarşambaspor, transfer çalışmaları kapsamında bugün son olarak geçtiğimiz sezon Sultanbeyli Belediyespor forması giyen 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Muhammed Enes Demir ve son olarak geçtiğimiz sezon Pazarspor forması giyen 26 yaşındaki sağ bek oyuncusu Erkan Çam ile sözleşme imzaladı.

Sezonu şampiyon olarak tamamlamak istediklerini dile getiren Çarşambaspor Başkanı Özkan Yıldırım, “Çarşambaspor olarak bu sezon 100. yılımızı kutlayacağız. Geçtiğimiz sezon profesyonel ligden talihsiz bir şekilde Bölgesel Amatör Lig’e düştük. Kulübümüzün 100. yılında takımımızı yeniden profesyonel lige yani 3. Lig’e taşımak için Teknik Direktörümüz Mehmet Seçkin ile istişareli bir şekilde transfer çalışmalarımızı ve tesislerimizde yeni sezon çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah sezonun sonunda da kazasız, belasız yeniden 3. Lig’e yükseleceğiz. Taraftarımız bu takıma inansın bize yeter” şeklinde konuştu.

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

AdminAdmin