SİYASET
Giriş Tarihi : 09-03-2024 17:10   Güncelleme : 10-03-2024 18:20

“Çarşamba’ya En İyi Hizmeti Sunacağız”

Seçim çalışmalarını sürdüren İyi Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Hüseyin Köz, Çarşamba Gürcü Kültür Derneği’ni ziyaret etti.

“Çarşamba’ya En İyi Hizmeti Sunacağız”

Ziyarette konuşma gerçekleştiren İyi Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Hüseyin Köz, “Adaylığımın açıklanmasının ardından ilçe başkanımız ve belediye meclis üyesi adaylarımızla sahaya inerek vatandaşlarımızla buluşmaya başladık. Her zaman söylediğim gibi ben Çarşamba’nın adayıyım. 31 Mart akşamı Çarşamba Belediye Başkanı olarak seçildikten sonra hemen icraata başlayacağız. Projelerimizle Çarşamba’ya en iyi hizmeti ekibimizle Çarşamba’ya sunacağız. Çarşamba’nın kalbine dokunacak ve şehri hem sanayi hem de tarımsal anlamda kalkındıracak hamleleri yapacağız. Bu nedenle herkesi ziyaret ederek hem onları dinliyoruz hem de yapmak istediklerimizi anlatıyoruz” şeklinde konuştu.

Çarşamba Gürcü Kültür Derneği Başkanı Ömer Semiz ve dernek üyeleri, İyi Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Köz’e ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, 31 Mart seçimleri için başarılar dilediler.

Haber: Yaşar KARAMAN

AdminAdmin