SİYASET
Giriş Tarihi : 24-03-2024 16:05

“Çarşamba’ya Milli Görüş Belediyeciliği İle Hizmet Edeceğiz”

Saadet Partisi Çarşamba Belediye Başkan Adayı Zekai Adem Sapancı seçim çalışmaları kapsamında Ağcagüney Mahallesi’nde ziyaretlerde bulunarak “Çarşamba’ya Milli Görüş Belediyeciliği ile en iyi şekilde hizmet edeceğiz” şeklinde konuştu.

“Çarşamba’ya Milli Görüş Belediyeciliği İle Hizmet Edeceğiz”

31 Mart yerel seçimleri için ziyaretlerini sürdüren Saadet Partisi Çarşamba Belediye Başkan Adayı Zekai Adem Sapancı beraberinde Saadet Partisi Çarşamba İlçe Başkanı ve belediye meclis üyesi adayları ile birlikte Ağcagüney Mahallesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulunarak, “Adaylığımız açıklandıktan sonra sahaya çıktık ve seçim çalışmalarımız kapsamında mahalle ziyaretlerimizi ve esnaf ziyaretlerimizi sürdürüyoruz.

Rahmetli Erbakan hocamız ne zaman bu ülkede hükümete gelse bu ülkede vatandaşların refahını artıracak adımlar attı. İnşallah 31 Mart seçimlerinden biz zaferle ayrılırsak Çarşamba’da da Milli Görüş belediyeciliği ile ilçemize hizmet edeceğiz. Sahada da vatandaşlarımızdan olumlu tepkiler alıyoruz. Millet artık ülkenin ve ilçenin iyi yönetilmediğinin farkında ve Milli Görüş belediyeciliğini istiyor” diye konuştu.

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

AdminAdmin