İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 07-07-2023 13:31

Çarşamba’ya Yeni Mesire Alanı

Yemyeşil doğası, eşsiz Yeşilırmak manzarası, fındığı, pidesi ve kendine özgü onlarca güzelliğiyle insanı hayran bırakan Samsun’un gözde ilçesi Çarşamba’ya yeni mesire alanı kazandırılıyor. Çarşamba Belediyesi, ilçeyi bölgenin turizm merkezi haline getirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Çarşamba’ya Yeni Mesire Alanı

Çarşamba Belediyesi tarafından insanların güzel havanın tadını çıkarıp aileleri ve sevdikleri ile birlikte vakit geçirebileceği alanlar ilçeye kazandırılmaya devam ediyor. Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Ayvacık yolu üzerinde 16 bin metrekarelik alanda hayata geçirilecek mesire alanı için müjdeyi verdi.

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Yemyeşil doğasıyla kendine hayran bırakan Çarşamba'mıza, yeni mesire alanları kazandırıyoruz. İlçemizi bir turizm merkezi haline getirmek; hem Çarşambalı vatandaşlarımızın hem de çevre il ve ilçelerden Çarşamba’mıza gelen misafirlerimizin doyasıya gezip ilçemizin güzelliklerini keşfe çıkabilecekleri alanları Çarşamba’mıza kazandırmak için çalışıyoruz. Çarşamba’mız birçok tarihi ve doğal güzellikleri içerisinde barındıran bir ilçe. İlçemizi bir turizm merkezi haline getirmek en büyük gayelerimizden birisi. Yaptığımız çalışmalarda da bu yönde hareket ediyoruz. Mesire alanımız için çalışmalarımıza başladık. Mesire alanımızın içerisinde ise; çocuk oyun parkı, yürüyüş yolu, kamelyalar, mangal yeri, bisiklet yolu ve araç otoparkı yer alacak. Ayvacık yolu üzerinde 16 bin metrekare arazide hayata geçireceğimiz mesire alanımız, ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

AdminAdmin