SAĞLIK
Giriş Tarihi : 11-08-2023 14:26

Çarşamba’ya Yeni Sağlık Merkezi

Gelişen ve büyüyen Çarşamba’da her geçen gün ilçeye yeni yatırımlar kazandırılmaya devam ediyor. Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, ilçeye yeni yapılacak Sağlık Merkezi’nin müjdesini vererek, “Sarıcalı Mahallemizde Sağlık Merkezimizin çalışmaları başladı” dedi.

Çarşamba’ya Yeni Sağlık Merkezi

Samsun’un Çarşamba ilçesinde sağlık yatırımları hız kazandı. Yeni ve son teknolojinin kullanıldığı Çarşamba Devlet Hastanesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin hizmete geçmesinin ardından Çarşamba’ya Sağlık Merkezi yapılıyor. Sarıcalı Mahallesi, Hasanlı Sokak’ta 3 bin 200 metrekare alanda çalışmalarına başlanan merkezde; 9 birimli aile hekimliği, 2 birimli 112 ekibi ve Sağlık Yaşam Merkezi (KETEM, diyetisyen, psikolog) yer alacak.

SAĞLIK YATIRIMLARI SÜRÜYOR

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Çarşamba’mız sağlık yatırımlarımız ile büyüyor. Hemşehrilerimizin hayatlarını kolaylaştırmak, sağlık hizmetlerinden en iyi şekilde yararlanmalarını sağlamak için ilçemize Sağlık Merkezi kazandırıyoruz. Sarıcalı Mahallesi, Hasanlı Sokak’ta Sağlık Merkezi çalışmalarımız başladı. 3 bin 200 metrekare alanda; 9 birimli aile hekimliği, 2 birimli 112 ekibi ve Sağlık Yaşam Merkezi (KETEM, diyetisyen, psikolog) içeren Sağlık Merkezi’ni ilçemize kazandırıyoruz. Güzide kentimiz Çarşamba’mızda sağlıkta, eğitimde, ulaşımda hemşehrilerimizin ihtiyaç duyduğu her alanda her zaman yanlarındayız. İlçemiz için hizmet edebilmek, Çarşamba’mıza katkı sunmak, değer katmak bizim en büyük mutluluğumuz. Bu kapsamda ilçemizde hizmete başlayan Çarşamba Devlet Hastanesi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’mizde çok büyük önem arz ediyor. Diş Hastanemiz sadece Çarşambalı hemşehrilerimize değil, çevre ilçelerdeki vatandaşlarımıza da hizmet veriyor. Yeni ve son teknolojinin kullanıldığı merkezimiz, modern görüntüsü ve verdiği hizmetle farkındalık yaratıyor. Şimdi de Sağlık Merkezimiz ile yatırımlarımızı sürdürüyoruz. İlçemiz için, hemşehrilerimiz için hayırlı olsun” dedi.

AdminAdmin