İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 14-04-2023 12:46   Güncelleme : 14-04-2023 13:12

ÇDH Çalışanları İftarda Buluştu

Çarşamba Devlet Hastanesi Yönetimi tarafından hastane çalışanları ve aileleri için İlkay | Deren Wedding Halls’da düzenlenen iftar programına Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım, İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç, Tıbbı Hizmetler Başkanı Dr. Mehmet Bilgin, İdari Mali Hizmetler Başkanı Erol Öztürk ve davetliler katıldı.

ÇDH Çalışanları İftarda Buluştu

Hastane çalışanlarının yoğun katılımı ile geçen gecede Çarşamba Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Uğur Sezgin, “Paylaşmanın ve dayanışmanın önemini bizlere hatırlatan, her Ramazan ayında geleneksel olarak düzenlemiş olduğumuz iftar programımıza hoş geldiniz. Bugün burada bu yoğun katılım ile Çarşamba Devlet Hastanesi ailesinin ne kadar büyük olduğunu bir kez daha gösterdiğiniz için siz değerli mesai arkadaşlarıma ve kıymetli ailelerine çok teşekkür ederim. Hem bir Çarşambalı hemde Çarşamba Devlet Hastanesi Başhekimi olarak bu gururu yaşamak beni de ayrıca mutlu etti.

Göreve başladığımız günden itibaren tüm çalışanlarımızla birlik ve beraberlik içinde Çarşambalı hemşehrilerimize en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz. Ramazanı şerifin hikmetinden istifade ederek düzenlediğimiz bu güzel iftar gecesi ile de siz değerli mesai arkadaşlarım arasındaki dayanışmayı daha da artırmayı hedefledik. Bu kalabalık ve bereketli soframız inşallah dayanışmamızın daha da artmasına vesile olur. Tekrardan katılımlarınız için teşekkür ediyorum, bir sonraki büyük buluşmamıza kadar hepinize iyi çalışmalar diliyor ve yaklaşan Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum. Allah’a emanet olunuz, hayırlı akşamlar" şeklinde konuşmasını yaptı.  

Başhekim Sezgin'in konuşmasının ardından yakın bir zaman önce emekli olan hastanemiz Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Çiğdem Çakır’a, Kaymakam Yıldırım ve İl Sağlık Müdürü Oruç'un katılımı ile emeklilik plaketi ve teşekkür belgesi takdim edildi. 

Yaklaşık 1.000 kişinin katıldığı iftar programı semazen gösterisi ve ney dinletisi ile son buldu.

AdminAdmin